Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el ismerkedni vele?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most kezdtem a középiskolát, és van egy fiú, aki igazából csak megtetszett. Tudom, sokan ilyen helyzetben azt állítják, hogy szerelmesek már az illetőbe, de ez szerintem nem lehetséges, hiszen még csak nem is beszéltem vele. Nem az osztálytársam, nem is az évfolyamtársam, viszont azt nem tudom, hogy melyik osztályba vagy évfolyamba jár.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kezdjek el ismerkedni vele? Én nem tartanám jó ötletnek, hogy csak úgy odamegyek hozzá, és lekezdek beszélgetni/beszélni, mert egyrészt, miről? Másrészt nagyon érdekesen jönne ez ki szerintem.
Ha valakinek van valamilyen tanácsa, azt megköszönném!
2021. szept. 17. 19:56
1/3 anonim válasza:
Szünetbe oda kell menni hozzá,kapcsolatot így tudsz elindítani,vagy pedig megnézed melyik osztályba jár,és lenézed a névsort,megkeresed facebookon,és onnan indítasz.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, hogy őszinte legyek, nekem is ez jutott eszembe először, hogy majd megkeresem facebookon vagy valahol, csak az a baj, hogy nem tudom megnézni, hogy melyik a tanterme, mert ugyan ki van írva, hogy melyik osztály, de mennyi rá a garancia, hogy pont a saját termébe volt órája? Plusz, mi is vándorlunk egész nap a suliban, örülök ha látom egyszer vagy kétszer a folyosón.
2021. szept. 17. 20:21
3/3 anonim válasza:
Akkor muszáj lesz odamenni hozzá,sok szerencsét ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!