Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek el ismerkedni?
Nincsenek barátam, habár ezt nem bánom.
Nem igen vagyok beszédes.
Általában mindent egyedül csinálok meg, megszoktam, hogy csak magamra számíthatok, valószínűleg mire kiírom ezt magamból rájövök, hogy csak én tudok tenni ellene :D
Nem nyitok senki felé és nem is hagyom, hogy ők nyissanak, elutasítottam már eddig 2 lány közeledését, mert úgy gondoltam nem vagyok nekik megfelelő, persze továbbra is így gondolom, de még mindig gondolok rá, hogy mi lett volna...
Aha, akkor valószínűleg nyitnom kell, nah akkor a kérdést átis fogalmazom :D
Hogyan nyissak emberek felé? Persze nemtől függetlenül :D (nem vagyok biszexuális, hanem nekem egy barát is bőven megfelel)
17F
Mondjuk beszélgess emberekkel. Én sem vagyok beszédes de aki szimpi azzal egyszerre tudok beszélgetni...
Szal beszélgess olyanokkal akik szimpik.
Huh elég szarul fogalmaztam de nézd el nekem:)
Abban a cipőben jártam mint te, küzd le a gátlásaidat, szard le mit gondolnak az emberek, csak érezd jól magad a bőrödben. Nyugodtan legyél köcsög, szókimondó közösségekben, akármi, ami a társadalom szerint negatív, hidd el sokkal jobban szeretik az ilyen embert, mint aki benyal, vagy csöndes, vagy csak mindig más után futkos. (Ezek csak példák, a lényeg, hogy ne más gondolatai szabják meg az életedet.)
Pár éve én is antiszociális voltam, tényleg minden téren meg kell elégedned magaddal. Kinézet, belső stb, ha ezek megvannak, akkor 100%, hogy nagyon könnyen fogsz szerezni ismerősöket, haverokat, barátokat. Csajtéma az más, azon nem kell rágódni, jön magától majd, nem kell feszülten keresgélni utána.
Én elégedett vagyok, csak a legtöbb ember nem olyan, amilyennek én akarnám :D, mármint ne értsétek félre nem Isten-t akarok játszani (habár ő nem létezik az én nézőpontom szerint, ateista vagyok) hanem mindenki olyan más, úgy értem teljesen mások, más világ szerint élnek..
Míg ők nyugodtan leisszák magukat meg minden én inkább összetörnék és rombolnék mindent ... nem vagyok agresszív, csak sok az elfolytott düh :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!