Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nem tudom hogyan kezdjek el...

Nem tudom hogyan kezdjek el ismerkedni.Hogyan kell ugymond "csajozni"?

Figyelt kérdés

Egy végtelenül rendes érzékeny megbizható fiúnak tartom magam de valahogy az idegenek közelében ugymond a pulzusom az egekben ezért szinte már elájulok alig kapok levegőt a torkom össze szorul és nagyon félek élőben lánnyokal beszélni.

17/F

2020. jún. 27. 00:01
 1/3 anonim válasza:
Gyakorolj sokat! Kezdetben tét nélkül csináld, olyan csajokkal, akik nem jönnek be annyira, és nem gond, ha esetleg lepattintanak. Ha lesz rutinod, jó csajokkal is szóba mersz állni.
2020. jún. 27. 00:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Én nem külsőre megyek,hanem inkább a belső érték az ami fontos.nyilván az egy elvárás hogy legyen igényes de köszönöm a tanácsot
2020. jún. 27. 00:44
 3/3 anonim válasza:
Ez kamu hogy a külsö nem számít. Természetesen mindenkinek számít, de igazad van, a belsö értékek is fontosak. Én meg a pasikkal vagyok ilyen, vagyis igazából magabiztosnak tünök de valójában szorongok és szabadulnék. Ne aggódj, szerintem azok a csajok is úgy be vannak tojva mint te, csak nem làtod annyira.
2020. jún. 27. 02:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.