Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogy kezdjek el ismerkedni...

Hogy kezdjek el ismerkedni egy fiúval?

Figyelt kérdés
Szóval ez most egy kicsit fura helyzet de.. van az unokatestvérem neki egy barátnője es így hárman jóba vagyunk. Az unokatestvérem barátnőjének van egy testvére. Ugye az uncsitesom is jóba van vele meg ilyenek. De nekem tetszik a fiú (unokatesóm barátnőjének a testvére). Nekem már régebb óta tetszik de ő engem csak tegnap látott először. Egy buliba voltunk és nem tudom nem vagyok benne biztos, de azt hallottam hogy a haverja kérdezte hogy tetszek- e neki és azt mondta igen. Nah.. de ha tetszünk is egymásnak meg minden nagyon fura,”ciki” lenne ha összejönnénk unokatesóm meg a barátnője miatt. Ti mit tanácsoltok?
2020. jún. 14. 13:41
 1/9 anonim válasza:
Már miért lenne fura meg ciki? Nem értem. Nyugodtan!
2020. jún. 14. 14:45
 2/9 anonim válasza:
Nyugodtan
2020. jún. 14. 15:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó tegyük fel nem lesz ciki. De hogy kezdjek el vele beszélgetni? Mert mi igazán ketten még nem beszéltünk. Csak ha ott voltam én,unokatesóm, sz unokateyóm barátnője, meg ő. Akkor beszéltünk de nem úgy hogy ketten hanem így mind a négyen közösen.
2020. jún. 14. 15:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocsi az írásbeli hibákért, nem vettem észre😂
2020. jún. 14. 15:42
 5/9 anonim válasza:
Kezdj el vele beszélgetni bármiről ne érezd zavarban magad a többi meg majd jön utána
2020. jún. 14. 15:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nagyon szívesen elkezdenék vele beszélni. De ugy mi tegnap “beszéltünk” először. Meg az unokatesóm nagyon furán vagy nem tudom hogy mondjam, viselkedik fiúk terén pl régebben is volt hogy egy fiúosztálytársa rám írt és a klór beszéltem vele meg ilyenek. És a haverjai mondták hogy tetszek neki de unokatesóm csak kiröhögött és a barátnője is ilyen fiúk terén...
2020. jún. 14. 15:53
 7/9 A kérdező kommentje:
*akkor
2020. jún. 14. 15:54
 8/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz az unokatesóddal meg a barátnőjével, a kiszemeltel foglalkozz
2020. jún. 14. 15:56
 9/9 anonim válasza:

írj rá, h jó volt a tegnapi parti, te is jól érezted magad? ha visszaír és kérdez , érdeklődik rólad, akkor van esély rá.

Unokatesódéknak meg semmi köze a ti kapcsoltotokhoz.

2020. jún. 14. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!