Milyen módon dolgoztátok fel hogy a rondaságotok miatt egy lány sem akar veled szóba állni?
teljesen igaz, sose találtam párt. nekiálltam edzeni, nagyon jó testem lett, sokan dicsérték, mindig próbáltam divatosan öltözni, de ez se segített.
konkrétan az ismerőseim közül is többen megmondták a szemembe, hogy ronda vagyok. ha neten ismerkedek, küldök képet magamról, nem is válaszolnak, előtte pedig tök jól eldumáltunk. sőt, ez nem csak párkapcsolatra hat ki, hanem szerintem haverkodásra is. nem szívesen mutatkoznak velem az emberek, iskolában nem ülnek mellém, nem jön el velem senki sehova. már ott tartok, ha boltban veszek egy márkás cuccot, az eladón látom, hogy mit gondol rólam.
nem siránkozni jöttem ide, de sajnos ez a valóság. és a ronda lányok is szebbnek képzelik magukat annál, hogy velem leálljanak. Rokonságból meg már mindenki beszól, miért nincs barátnőd, miért nem ismerkedsz...
Én úgy kérdező, hogy végig rosszul láttam saját magamat is. Erősen önbizalomhiányos voltam és itt-ott 1 barát, vagy a család mondta, hogy szép vagyok stb, én meg lehurrogtam őket, hogy áh, láttam magamat tükörben, ne hazudjanak, csak mert barátaim, családtagjaim.
Azóta viszont az önbizalmam elért egy egészséges szintet és már teljesen objektíven tudom magamat nézni.
Ezek alapján megvannak a magam hibái, kívül van egy kis túlsúly, meg belül sem vagyok tökéletes, több hibám is van, mint ugye kb mindenkinek, viszont már belátom, hogy tényleg jóképű vagyok, de ha vékonyabb lennék lehetnék jobb is.
Összefoglalva kis önbizalommal minden ilyen jellegű probléma megoldható
21/F
tudom nem ez a kategória de én így dolgozom fel:elfogadom és prostikhoz járok tudom szörnyű de nem használok ki senkit nem ártok,bántok megkapom amit akarok és ő is ennyi.(ha bele gondolok már nem is tartom annyira szörnyűnek)
25f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!