Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen módon dolgoztátok fel...

Milyen módon dolgoztátok fel hogy a rondaságotok miatt egy lány sem akar veled szóba állni?

Figyelt kérdés
Sajnos ahogy idősödöm egyre nehezebben dolgozom fel hogy egyszerűen mintha irritálnám a nőket, minden módon próbálkoztam már de semmi. Sportos alkatom van, mert szeretek több sportot is,szerencsére megtehetem hogy adok magamra( márkás ruhák stb ) de iszonyat ocsmány fejem van.
2022. jan. 2. 00:01
1 2
 11/14 anonim válasza:

10-es, még nem voltam prostival, de lehet az lesz belőle.

Nem lekezelőek veled ők is? (Nem a rondaság miatt, hanem alapból)

2022. jan. 2. 12:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Prostihoz én nem mennék, az a része érdekelt mindig a legkevésbé a dolognak. Jól szeretném magam vele érezni szórakozni, kirándulni stb, de hát nem igazán sikerül pedig a saját szintemen keresgetek.
2022. jan. 2. 13:54
 13/14 anonim válasza:

11-nem lekezelőek egyszer voltam egy nagyon lehúzós lánynál ezért jobb ha elsőre nem 2 órára mész sőt a legjobb ha félre csak.nekem eddig mákom volt.

Voltam egy dögös milfel egy velem egykorú nekem pont jó telt lánnyal és szintén velem egykorú sportos jó seggű lánynál.A telt lányhoz kezdtem járni de egyre inkább elérhetetlen lett gondlom mert ő elég olcsó csak nála nem mentek feljebb az árak 1 ó 15 a többinél 25-30. most a sportos-t szoktam látogatni.

egyébként én is szerettem volna egy barátnőt akivel megyek ide oda de engem a szex is izgatott. egyre kevésbé de azért nem fizetnék ki ennyi lóvét hogy sétálgassak velük na meg a legtöbb prosti nem is menne bele.

2022. jan. 2. 14:58
 14/14 anonim válasza:
Küldj képet. :)
2022. jan. 3. 00:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!