Van értelme hetekig levelezni itt valakivel, ha ennél mélyebb barátságot egyik fél sem kezdeményez és igazából a másik keresztnevét sem tudod?
Nincs értelme!
Sok lelki sérült ember jár ide, aki csak unalomból, meg önigazolásból írogat másoknak! Tehát csak használnak téged!
Nekem volt itt olyan nő aki intim képeket is küldözgetett magáról, nem is egyet, úgy, hogy én nem küldtem neki. Ez ment hetekig, de sehová nem haladtunk. Aztán mikor rákérdeztem, hogy ennek mi értelme, hogy képen nézegetem a punciját, miközben a keresztnevét se tudom, akkor nem értette, és fel volt háborodva.
Most már úgy vagyok vele, ha 3-4 hét alatt nem jutunk előbbre, akkor hagyom a fenébe az illetőt. Nem is magyarázkodok neki.
Se a lelki szemetes ládája nem vagyok senkinek, sem az egótuningja!
nekem van akivel évekig tartott a levelezés
ha valakivel unalmas lapos, nem akarod folytatni, akkor ezt elmondhatod neki
amúgy fel is lehet dobni a levelezést
13-as hehe add meg az elérhetőségét annak a nőnek, én izgalommal nézegetném a képeit.
Nem tudod te mi a jó 😀😀
Levelezzetek ritkábban. Hadd történjenek közben dolgok, amiket meg lehet vitatni. HA egyébként jó vele beszélgetni, akkor maradjon meg a kapcsolat, csak ritkábban.
Én szerettem volna legalább egy ilyen "beszélgetős viszonyt" kialakítani, de többségében férfiak írtak, burkolt szándékokkal, lányok meg olyanok, akikkel nagyon nem egyezett az értékrendünk. Így témánk sem volt. Pedig több kérdésem volt már ezzel kapcsolatban, mindig ez volt a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!