Hiszel benne, hogy itt a gyakorin is vannak értékes emberek, akik hosszútávú kapcsolatra is alkalmasak?
Figyelt kérdés
Sokan ellenzik az itteni ismerkedést, személy szerint én nem.2021. nov. 15. 22:36
31/37 anonim válasza:
Itt ismertem meg olyan embereket, akikkel évek óta beszélgetek discordon, szóval hiszek benne. Nálam viszont barátkozásnál nem lehet több, szóval maradunk barátok, és ezt ők is tudják. Akit érdekel hosszútávú barátkozás, az írjon nyugodtan, van mér benne tapasztalatom. Persze, csak ha van discordod, mert a többi appot túl személyes megosztani. (pl viber, amihez telefonszám kell) :)
2021. nov. 16. 22:34
32/37 anonim válasza:
#30 megírod a nevét priviben?
2021. nov. 16. 22:35
33/37 anonim válasza:
Mindenhol vannak, csak bele kell botlani.
2021. nov. 19. 18:13
34/37 anonim válasza:
Nem hiszek ilyenben :)
Max barátokat lehet itt szerezni.
Leszbikus lányként nem sok esélyem van itt.
Hiszen ugyanazok a lányok/hölgyek vannak fennt szinte mindig itt.
De már nem is érdekel.
Szerintem nincs is olyan lány /hölgy aki a lelkitársam lenne:)
25 éves vagyok
2021. dec. 10. 08:37
35/37 anonim válasza:
Nem hogy még itt, de még a való életben is csekély erre az esély.
Nem leszek senkinek sem a cicája.
Minden kapcsolat csak érdek és szabadság megfosztásával jár. Nem leszek senki gályarabja!
2022. márc. 29. 03:05
36/37 anonim válasza:
Én sportos férfiakkal ismerkednék Budapesten. Olyanokkal, akik hajlandók kimozdulni a képernyő mögül. 😊
44N
2022. márc. 29. 12:52
37/37 anonim válasza:
Biztosan vannak, én még nem sokkal futottam itt össze. Vagy eltűntek a beszélgetésből, vagy hárították a meghívást, vagy átmentünk valamilyen közösségi oldalra, és ott szívódtak fel pár üzenet után. Én sem vagyok hibátlan, de amilyen nőket volt "szerencsém" itt megismerni, azok után nincs túl jó véleményem. Azt tapasztaltam, hogy hiába próbálsz normális és érdeklődő lenni, valami gebasz mindig adódik.
2022. márc. 31. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!