Nyilas nő, Rák férfi hosszútávú kapcsolatról mi a véleményetek?
Akiket nem érdekel az asztrológia, azok semmiképpen ne válaszoljanak, könyörgöm!
UI.: Nem ez alapján választok párt, ez csak egy szimpla kérdés.
Mi pont így vagyunk,az eddigi 5 év alatt nekem jók a tapasztalataim! :D
(Én vagyok a nyilas )
Na, latod kerdezo, ezert nem lehet siman napjegyek alapjan jellemezni.
A fenti ket tapasztalat jo kapcsolatrol arulkodik.
Ugyanakkor, a papirforma szerint, a nyilas no, rak ferfi nem a legjobb parositas.
A nyilast elvileg egy ido utan roppantul irritalja a finom rak ferfi tulsagos erzelgossege es poszessziv termeszete. Ezekre a nyilas hamar raun es az unalom a nyilasoknal kb egyenlo a menthetetlen kapcsolattal.
A rak ffi pedig nem erzi magat biztonsagban a nyïlas mellett (hiaba becsuletes a nyilas no, megis van benne egy olyan szabadsagvagy, ami gyanura adhat okot akkor, ha a masik fel bizonytalan).
ViZes jegyek kozul a nyilas a halakkal jon ki a legjobban (jupiter illetve jupiter-merkur miatt.)
Persze, ez nagyon komplex dolog, es rengeteg egyeb dolog is befolyasolja.
Előző! A nyilasnő halak pasi a legrosszabb párosítás, ami létezik. A nyilas nem szereti a bizonytalanságot, ami egy halak mellett garantált...
Ellenben a rákkal jó páros... A legtöbb nyilas nő ugyanis hűséges és ragaszkodó, amit a rák szeret, és egy jó kapcsolat maga a szabadság...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!