Hiszel benne, hogy itt a gyakorin is vannak értékes emberek, akik hosszútávú kapcsolatra is alkalmasak?
#9:
Hjajjj, lennék fiatalabb... :(
Én nagyon szeretnék levelezni, beszélgetni , de sajnos az én korosztàlyom ritka kincs itt.
A fiatalokkal nem ugyan azokat éltük àt, nem ugyan azokon az életeseményeken estünk àt, nem hasonlók az emlékképeink, így reménytelennek làtom egy hosszabb baràtsàg lehetőségét.
Az élettapasztalatok miatt annyira màsképp gondolkodunk, persze ez jó vita téma, de hamar kifulladnak a beszélgetések. Így én tényleg csak a sajàt korosztàlyommal szeretnék beszélgetni.
61 N
9
Lennék csak idősebb! :)
Persze, hogy lehet. Ez egy viszonylag nagy látogatottsággal rendelkező fórum. Szerintem még jobb is, mint a társkeresők, mert itt legalább adva van sok kategória, amiben egymásra találhatnak a hasonló érdeklődéssel rendelkezők. Paradox módon a párkapcsolatok, szexualitás és ismerkedés kategóriák pont nem a legalkalmasabbak erre. Ezekben valóban sok a frusztrált ember.
Sok olyan véleményt olvastam már itt, hogy ide csak idióták járnak. Ha az illetőt megkérdezték, hogy akkor ő mit keres itt, arra azt felelte, hogy ja ő csak röhögni jár ide a sok hülyén. Hát döntse el mindenki, neki mennyire hiteles egy ilyen ember pozitív énképe...
Szóval a társkeresés itt még hatékonyabb is lehet, mint az erre hivatott oldalakon, csak megfelelő hozzáállás kell. Például első körben ne társat keress, csak írj rá valakire, akinek tetszett a kommentje. Ha vevő az eszmecserére, már jobb a helyzet, mint a rendőrségi tanúvallomásra emlékeztető (neved, korod, hol laksz, hogy nézel ki, hány pasid/nőd volt) kötelező körök a társkeresőkön.
Csak ismerd meg, aki szimpatikusnak tűnik. Jobb, ha az elején kibuknak a kamusok, trollok, meg nyilván ha az érdeklődés nem viszonzott, az is itt fog kiderüni. Ezzel nincs semmi baj, nem vesztettél semmit. Ha viszont jól alakul a beszélgetés, akkor tovább lehet lépni. Szerintem érdemes időt adni a dolognak, de kinek hogy jó.
Nem sokszor merül fel bennem, hogy az ide írogató emberek ne lennének alkalmasak hosszútávú kapcsolatra, csak mivel nem velem alkalmasak rá, teljesen mindegy ezt a kérdést firtatni.
Mindenki alkalmas mindenre, de itt sajnos én vagyok az egyetlen, aki megfelel saját magamnak.
Különleges nővel itt még nem találkoztam, aki ismerkedne is ilyen nevetséges módon.
Az év elején itt valakivel ismerkedtem, ami szuper volt, de eltűnt, és nem is írja meg, miért, pedig jó volt vele beszélgetni.
Tehát nem hiszek (már) benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!