Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hiszel benne, hogy itt a...

Hiszel benne, hogy itt a gyakorin is vannak értékes emberek, akik hosszútávú kapcsolatra is alkalmasak?

Figyelt kérdés
Sokan ellenzik az itteni ismerkedést, személy szerint én nem.

2021. nov. 15. 22:36
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:

Jaj, kérdező, okosabbnak hittelek 😋

Az első kritériumból tudható a nemem, korom, lalhelyem. Ugyanazt keresem férfiban, mint amilyen én vagyok nőben 🤷‍♀️

2021. nov. 16. 00:55
 12/37 anonim válasza:
#9 na most majd sok okostóbiás próbálja elhitetni veled hogy olyanok amilyet keresel:D persze a szerencse ugyanúgy rád is mosolyoghat:)
2021. nov. 16. 01:01
 13/37 A kérdező kommentje:

Kérlek ne becsmérelj. Főleg annak fényében ne, hogy neked akartam segíteni. Elismerem, annyira nem olvastam a sorok között, hogy a heteroból kellene minden kétséget kizáróan tudnom, hogy nő vagy. Én elismerem, hogy ezen átsiklottam. De ha nagyon akarlak talán még meg tudnálak fogni azzal, hogy lehetnél még akár transznemű is... A mai világban már bármi is lehetséges. De nem kötekedni akarom. Elismerem, hogy én hibáztam.

A korod nem derül ki. 18 évesként is kereshetnél harmincas korosztályt, vagy éppen 45 évesként. De figyelek. :) Erre meg gondolom a “ Tőlem se kapna kevesebbet cserébe. :)” kellene rájönnöm. Okos, nagyon okos. :) A szexuális beállítottságodat szintén tisztáztad a fentebbi szösszenetemmel. Kétszer, ugyanazért általában nem szoktam bocsánatot kérni, de most kivételt teszek, mert tudom, hogy valamelyik nő már pedig igényli. Szóval bocsánat, és még egyszer köszönöm a bátorságodat. (Sejtem milyen sok privátot fogsz kapni.)

Mi maradt még ki? A Budapest! Persze, ez is sejthető volt, és gondolom a “ kit keresek” “ Budapesten”-ből szavak összeollózásából kellett volna rájönnöm... Jól van. Megfogtál.

2021. nov. 16. 01:14
 14/37 anonim válasza:
Hiszek benne. Itt ismertem meg a lányt akit egy nap a feleségemnek szeretnék tudni. Bár nem ismerkedés céljából kezdtunk el beszélgetni, de így sült el. :)
2021. nov. 16. 01:30
 15/37 A kérdező kommentje:
Ezt is jó volt olvasni. :) Mennyi ideje vagytok együtt?
2021. nov. 16. 01:37
 16/37 anonim válasza:
Azért az arányok magukért beszélnek, 1 nő, a maradek meg férfi... nem hiszem hogy ennek így sok ertelme lenne.
2021. nov. 16. 01:40
 17/37 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem sikerül háztól házig kísérnem a kiszemelteket. :D Nem rajtam múlik.

Amúgy én már azt is csoda számba veszem, hogy van itt nő aki nyíltan felvállalta magát. Szoktam itt olvasgatni, válaszolgatni, és nem véletlenül kerül került egy kicsit hosszabb szöveg az egyik választható opcióhoz a kiírt szavazásnál.

Én már annak is örülök, hogy páran szavaztak, így legalább nem én vagyok az egyetlen “bolond” aki itt akar szerelmet, társat találni. :)

Ami meg azt az egy Hölgyet illeti... Sajnos nem tudok mással is példálozni, más még nem fedte fel magát... Az az egy Nő, pedig nagyon boldog lesz szerintem ha itt talál rá az igazi/igazira. Nekem már ennyiért is megérte kiírni a kérdésem. Mindenkinek sok sikert kívánok.

2021. nov. 16. 01:52
 18/37 anonim válasza:

Hiszek benne, mert magamat is ilyennek tartom. Igaz nekem innen még nem jött össze, de beszélgettem már nagyon értelmes nőkkel itt.

Legutóbb kb. 3 hete beszélgettem egy lánnyal, csak sajnos nagyon messze voltunk egymástól. Viszont mikor megbeszéltük, hogy nem lesz jó a távolság miatt, akkor nem eltűnt szó nélkül, hanem elköszönt, és azt kívánta, hogy találjam meg a nőt akit keresek. Én is hasonló jókat kívántam neki, és elköszöntem.

Tök pozitív élmény volt, és valahogy jól éreztem magam utána.

2021. nov. 16. 07:21
 19/37 anonim válasza:

Igen, hiszek... ;)

46f.

2021. nov. 16. 07:26
 20/37 anonim válasza:
Nem hiszek benne, mert a legtobb ember hulye a parkapcsolathoz, de kozben meg van gyozodve rola, hogy o alkalmas ra, csak azert, mert szeretetre vagyik lol.
2021. nov. 16. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!