Sajnos nagyon egyedül érzem magam. 😔Más is érez ilyet? Barátkozás?
Barátaim alig vannak.
Nagyon nehezen nyílok meg az embereknek, de azt latom/hallom, hogy mostanság alig születnek barátsàgok. 😔
Van párom, viszont nem szeretnék folyton rajta lógni.
Esetleg valaki szeretne barátkozni?🙂
Rólam: Jobban szeretem a mèlyebb barátságokat, mint az alkalmi haverkodást.
Szinte, szerintem, minden témához hozzátudok szólni.-viszont nem vagyok egy fecsegő személy. Sokszor jobban szeretem hallgatni az embereket.
Nem vagyok egy bulizós nő. Inkább sportolni szeretek. Főzni. Sütögetni. Olvasni. Lustálkodni. Sétálni. Kirándulni. Utazni. Sokszor fordulok magamba. Szeretem az állatokat/természetet. Tudok gyonyorkodni egy szines falevelben stb.
Olyan típusú nő vagyok,aki inkább a férfiakkal tud jobban baratkozni, de ez nem zárja ki attol fuggetlenül a nőket. Szerintem létezhet férfi-nő barátság.
Soha nem szerettem a tipikus nőiesebb témákat: milyen színű legyen a körmöm/mit vegyek fel, ki-kire irigy stb. Attól függeltenül,kinézetre nem vagyok pasis-nő.
Nyugodt természetű embereket szeretem.
24/l Bp
Férfi és nő között ismertség létezik. Barátság nem nagyon.
Ha baráti mélységig hatolunk egymásba és ásunk egyre mélyebbre, abban mindig ott van a vonzalom és a remény, legalább az egyik fél részéről. ha nem lenne, nem is turkálnának egymásban ilyen közelről, hanem megmaradnának sima ismerősi viszonyban.
Hasonlóan vagyok én is..
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!