Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Sajnos nagyon egyedül érzem...

Sajnos nagyon egyedül érzem magam. 😔Más is érez ilyet? Barátkozás?

Figyelt kérdés

Barátaim alig vannak.

Nagyon nehezen nyílok meg az embereknek, de azt latom/hallom, hogy mostanság alig születnek barátsàgok. 😔

Van párom, viszont nem szeretnék folyton rajta lógni.

Esetleg valaki szeretne barátkozni?🙂

Rólam: Jobban szeretem a mèlyebb barátságokat, mint az alkalmi haverkodást.

Szinte, szerintem, minden témához hozzátudok szólni.-viszont nem vagyok egy fecsegő személy. Sokszor jobban szeretem hallgatni az embereket.

Nem vagyok egy bulizós nő. Inkább sportolni szeretek. Főzni. Sütögetni. Olvasni. Lustálkodni. Sétálni. Kirándulni. Utazni. Sokszor fordulok magamba. Szeretem az állatokat/természetet. Tudok gyonyorkodni egy szines falevelben stb.

Olyan típusú nő vagyok,aki inkább a férfiakkal tud jobban baratkozni, de ez nem zárja ki attol fuggetlenül a nőket. Szerintem létezhet férfi-nő barátság.

Soha nem szerettem a tipikus nőiesebb témákat: milyen színű legyen a körmöm/mit vegyek fel, ki-kire irigy stb. Attól függeltenül,kinézetre nem vagyok pasis-nő.

Nyugodt természetű embereket szeretem.

24/l Bp

2021. okt. 10. 18:02
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
38 éves pasi?
2021. okt. 10. 18:48
 2/21 anonim válasza:
Én 31 éves nő vagyok és én is magányaosnak érzem magam.
2021. okt. 10. 18:55
 3/21 anonim válasza:
"Szerintem létezhet férfi-nő barátság" ezt mondd azoknak a heteró, szingli férfiaknak, akik dugni akarnak.
2021. okt. 10. 19:01
 4/21 anonim válasza:

Férfi és nő között ismertség létezik. Barátság nem nagyon.

Ha baráti mélységig hatolunk egymásba és ásunk egyre mélyebbre, abban mindig ott van a vonzalom és a remény, legalább az egyik fél részéről. ha nem lenne, nem is turkálnának egymásban ilyen közelről, hanem megmaradnának sima ismerősi viszonyban.

2021. okt. 10. 20:01
 5/21 anonim válasza:
Barátság tényleg bármely két ember között kialakulhat, csak nincs rá igény, ennyi a probléma. Én meg hiába akarom, ehhez két ember kell. Talán az a gond, hogy a barátságot ápolni kell, kommunikálni kell a másikkal, programokra járni, ott lenni mellette akár boldog, akár rossz napja van. Ez az amit szerintem senki sem akar, se ott lenni mással, se azt hogy más legyen ott neki az ő nehéz időiben, mindig leráznak amikor önzetlenül segíteni próbálok. Vagy talán az a gond, hogy nem akarnak kimozdulni az online világból? Mert gyakran akkor tűnnek el, ha a találkozás szóbakerül. Nem tudom, de valami van. Vagy elvárásokat támasztanak és ha valaki nem felel meg ennek szó nélkül lelépnek. Pedig a barátság tényleg bármely két ember között kialakulhat, nem kell egyezni, sőt, az csak jó ha mások vagyunk. Persze ehhez kell némi nyitottság a másik dolgai iránt, ez is általában hiányzik. Szóval nem tudom, mi lehet valójában, de tényleg nem lehet manapság barátkozni.
2021. okt. 10. 20:09
 6/21 anonim válasza:
Szia! Én is magányos vagyok és unatkozok:( Nekem írhatsz ha gondolod:). 19/l
2021. okt. 10. 20:12
 7/21 A kérdező kommentje:
Utolsó. Sajnos, én totál egyet értek veled 🥺
2021. okt. 10. 20:13
 8/21 anonim válasza:

Hasonlóan vagyok én is..

22F

2021. okt. 10. 20:33
 9/21 anonim válasza:
Hasonló emberek nekem is írhatnának.
2021. okt. 10. 20:37
 10/21 anonim válasza:
én detto ugyan az vgyok mint Te! Nekem is van párom, nincsenek barátnőim mert ők elárultak. Szeretnék egy barátnőt :) hova jársz, hol laksz?
2021. okt. 10. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!