Miért nem talál már rám a szerelem?
Sajna en azt vettem eszre, hogy aki kozepsuli, egyetem alatt nem talal maganak tarsat hosszu tavra, annak jelentosen csokkennek az eselyei ezutan :/ Ha gondolod, beszelgethetunk :)
F25
Nem kell aggódnod!
Rád fog találni a szerelem, csak nyitott szemmel kell járni 😊
Ez nem igaz, hogy csak az iskola alatt talál rád a szerelem, az emberek nagy része teljesen máshogy ismeri meg a nagy “ő”-t, szóval ne higgy az ilyen dolgoknak mert csak a magabiztosságod rombolnád vele!
Rengeteg más módja van pl diákmunkában/munkában is rengeteg emberrel találkozol de ha nincs meg ez a lehetőség ott vannak a társkereső alkalmazások (van egy ismerősöm aki már bőven 40 körül van és ott találkozott a férjével szóval egy próbát megér szerintem csak a f*ck boyokkal vigyázz 😂😊)
Ha van valami hobbid az is nagyon jól össze tudja hozni az embereket 😊
Szóval ne add fel! ☺️
20/L
Fiatal vagy, nem maradtàl le még semmiről. Csak a helyzet az, hogy a pár keresés, ez egy borzasztóan nagy szerrencse igényes dolog. A barátnők, akik lehet hogy kicsit csúnyábbak, lehet hogy jó időben jó helyen jártak, és ennyi elég.
A lényeg, hogy ne zárkózz be, éld az életed, ahogy az előzőek is mondták, talán légy kicsit nyitottabb, bátrabb. Merj szemezni, vagy valamilyen jelet adni ha valaki tetszik. Igen, a mai fiúk kicsit mujácskák.
Neked kell sajna föltalálnod magad, de hidd el, jönni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!