Gyakori-s ismerkedés magasiskolája?
Miért ilyen nagy divat a gyk-n az, hogy a pasik képet kérnek, majd miután megkapták, azonnal letiltanak?
Értem, hogy nem vagyok tetszetős, de kissé gerinctelennek tartom ezt a praktikát. Nőként jobban tetszene az a megoldás, hogy az úriember küld először képet, aztán én, és a végén megbeszéljük, hogy baromi ronda a másik és fejezzük is be.
Ez a letiltásos így menő? Vagy nem akar amúgyse semmit (hiszen ő nem küld képet)? vagy ez csak akkor jön, ha a nő bányarém?
Új vagyok a gyk-n, világosítsatok fel a "játékszabályokról", hadd játsszam én is!
jahh, ilyen nekem is volt :D
mondjuk ő is küldött nekem megelőzően képet magáról
csak amikor közöltem, hogy sajnos nem az esetem, akkor kicsit kiakadt és nem hitte el, hogy én (nő) vagyok a képen :D
bár az nem sértett, csak röhögtem rajta
a pasik egymást is szívatják itt, hogy nőnek adja ki magát a másiknak, gondolom innen a félelmük
Ez most így legal kérdés? Eddig mindenkitől fordítva hallottam csak sztorikat... :D
Megnéznélek amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!