Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Gyakori-s ismerkedés magasisko...

Gyakori-s ismerkedés magasiskolája?

Figyelt kérdés

Miért ilyen nagy divat a gyk-n az, hogy a pasik képet kérnek, majd miután megkapták, azonnal letiltanak?

Értem, hogy nem vagyok tetszetős, de kissé gerinctelennek tartom ezt a praktikát. Nőként jobban tetszene az a megoldás, hogy az úriember küld először képet, aztán én, és a végén megbeszéljük, hogy baromi ronda a másik és fejezzük is be.

Ez a letiltásos így menő? Vagy nem akar amúgyse semmit (hiszen ő nem küld képet)? vagy ez csak akkor jön, ha a nő bányarém?

Új vagyok a gyk-n, világosítsatok fel a "játékszabályokról", hadd játsszam én is!

2021. szept. 15. 21:30
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Privátban még mindig várlak :D csak, hogy hiteles legyen a kérdés
2021. szept. 16. 13:01
 32/37 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2021. szept. 16. 13:45
 33/37 anonim válasza:
Ha nyitott vagy csak barétkozásra is, mint ismerkedés, akkor írj nyugodtan. Van 2 ember, akikkel másfél éve beszélgetek, mindkettő gyakoris, és egyiktől sem kértem képet soha, ők sem tőlem szerencsére. Akinek ez megfelel, írhat nyugodtan. :D
2021. szept. 16. 18:54
 34/37 anonim válasza:
Jó kérdés! Én egyszer küldtem itt képet valakinek, akivel egész jól elbeszélgettünk, mire azt írta, hogy ez kamu és pasi vagyok. De hogy ezt miből szűrte le, azt azóta sem tudtam meg.
2021. szept. 16. 21:42
 35/37 A kérdező kommentje:

jahh, ilyen nekem is volt :D

mondjuk ő is küldött nekem megelőzően képet magáról

csak amikor közöltem, hogy sajnos nem az esetem, akkor kicsit kiakadt és nem hitte el, hogy én (nő) vagyok a képen :D

bár az nem sértett, csak röhögtem rajta

a pasik egymást is szívatják itt, hogy nőnek adja ki magát a másiknak, gondolom innen a félelmük

2021. szept. 16. 21:48
 36/37 anonim válasza:
A nők is kérnek 1000-el.
2021. szept. 17. 07:10
 37/37 anonim válasza:

Ez most így legal kérdés? Eddig mindenkitől fordítva hallottam csak sztorikat... :D

Megnéznélek amúgy.

2021. szept. 18. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!