Gyakori-s ismerkedés magasiskolája?
Miért ilyen nagy divat a gyk-n az, hogy a pasik képet kérnek, majd miután megkapták, azonnal letiltanak?
Értem, hogy nem vagyok tetszetős, de kissé gerinctelennek tartom ezt a praktikát. Nőként jobban tetszene az a megoldás, hogy az úriember küld először képet, aztán én, és a végén megbeszéljük, hogy baromi ronda a másik és fejezzük is be.
Ez a letiltásos így menő? Vagy nem akar amúgyse semmit (hiszen ő nem küld képet)? vagy ez csak akkor jön, ha a nő bányarém?
Új vagyok a gyk-n, világosítsatok fel a "játékszabályokról", hadd játsszam én is!
Mert baromi felszínesek az emberek. Bár engem a külsőm miatt még nem utasítottak vissza, mégsem szeretek mondjuk Tinderezni mert ott minden a külsőségekről szól.. én azt vallom hogy előszőr egymás gondolkodása, személyisége tetszen meg és utána jöhetnek a külsőségek. Ezért jó erre ez az oldal, én ismertem meg itt nagyon rendes férfiakat.
Szóval ne add fel, és hidd el hogy aki arra érdemes az gyönyörűnek fog látni, és nem a külsőd miatt hanem a belsőd miatt! A maga módján mindenki csodálatos!
Én egyébként még csúnya nőt nem is láttam, bizonyára te is szêp lehetsz. Az meg hogy nem vagy istamodell szerintem inkább pozitív mint negatív a normális férfiaknál. Nem állsz be a sorba, és ez jó
Inkább azt mondom hogy mindenkiben meg lehet látni a szépet. Szerintem ha egy nő igényes és ad magára akkor nagy baj nem lehet
Kérdező, egy nagyon értelmes, szimpatikus ember vagy, de:
Az internetes ismerkedés a felső 5-10%nak működik kinézetre. Lehet itt magyarázni, hogy body positivity, meg mindenkiben van valami szép, nem így van. A képeken minden hiba rettenetesen látványos, aki nem tökéletes élőben, az képen szörnyű.
Miért idegesíted magad azzal, hogy időt, energiát ölsz valamibe, aminek tudod a végét? Legyen a kép az első, és akinek nem tetszik, az lemorzsolódik azonnal, férfiakat nem fogsz tudni vakká tenni a jó dumával. Akármit hazudoznak itt a kanos gamma hímek, a belső mindig másodlagos a külsőhöz képest.
Bónusz viszont az, hogy mindenkinek más tetszik, amiért egyikünk szalad el, a másikunk megbolondul. Kizárt dolog, hogy pont te ne legyél ezreknek a preferált tipusa. Éppen ezért első sorban azokkal kéne eleve beszélgetni, nem ?:)
jahh igazad lehet
erőlködni felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!