Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Gyakori-s ismerkedés magasisko...

Gyakori-s ismerkedés magasiskolája?

Figyelt kérdés

Miért ilyen nagy divat a gyk-n az, hogy a pasik képet kérnek, majd miután megkapták, azonnal letiltanak?

Értem, hogy nem vagyok tetszetős, de kissé gerinctelennek tartom ezt a praktikát. Nőként jobban tetszene az a megoldás, hogy az úriember küld először képet, aztán én, és a végén megbeszéljük, hogy baromi ronda a másik és fejezzük is be.

Ez a letiltásos így menő? Vagy nem akar amúgyse semmit (hiszen ő nem küld képet)? vagy ez csak akkor jön, ha a nő bányarém?

Új vagyok a gyk-n, világosítsatok fel a "játékszabályokról", hadd játsszam én is!

2021. szept. 15. 21:30
1 2 3 4
 21/37 Noren1989 válasza:
#20, lehet, hogy te igen :D
2021. szept. 16. 08:50
 22/37 anonim válasza:

Mert baromi felszínesek az emberek. Bár engem a külsőm miatt még nem utasítottak vissza, mégsem szeretek mondjuk Tinderezni mert ott minden a külsőségekről szól.. én azt vallom hogy előszőr egymás gondolkodása, személyisége tetszen meg és utána jöhetnek a külsőségek. Ezért jó erre ez az oldal, én ismertem meg itt nagyon rendes férfiakat.

Szóval ne add fel, és hidd el hogy aki arra érdemes az gyönyörűnek fog látni, és nem a külsőd miatt hanem a belsőd miatt! A maga módján mindenki csodálatos!

Én egyébként még csúnya nőt nem is láttam, bizonyára te is szêp lehetsz. Az meg hogy nem vagy istamodell szerintem inkább pozitív mint negatív a normális férfiaknál. Nem állsz be a sorba, és ez jó

2021. szept. 16. 09:03
 23/37 anonim válasza:
Azért ha nem láttál csúnya nőt, az érdekes... itt is szokott egy a kukában guberálni rendszeresen...
2021. szept. 16. 09:06
 24/37 anonim válasza:

Inkább azt mondom hogy mindenkiben meg lehet látni a szépet. Szerintem ha egy nő igényes és ad magára akkor nagy baj nem lehet

2021. szept. 16. 09:12
 25/37 anonim válasza:
Hiába írod le a paramétereid előtte. Én leirtam h bűn ronda vagyok és akkor is ezren kértek képet, mert h fiatalon biztos nem lehetek csúnya. Valami elkepeszto kiéhezett logikájuk van.
2021. szept. 16. 09:15
 26/37 anonim válasza:
#24 Közel sem mindenkiben. De sok nőben, igen. Engem se szokott érdekelni, ha nem topmodell az illető, ha valakit szeretek, akkor ő lesz a legszebb. Amúgy meg akit az ember ismer már egy ideje, kapcsolattól függetlenül, annak megszokja a kinézetét.
2021. szept. 16. 09:18
 27/37 anonim válasza:
#25 Ez nem így lenne, ha nem lenne tele a világ önbizalomhiányos nőkkel, akik csak azért mondják, hogy rondák, hogy a férfi elkezdjen nekik bókolni.
2021. szept. 16. 09:19
 28/37 A kérdező kommentje:
én is írtam ennek a pasinak, hogy ne számítson topmodellre
2021. szept. 16. 09:44
 29/37 anonim válasza:

Kérdező, egy nagyon értelmes, szimpatikus ember vagy, de:

Az internetes ismerkedés a felső 5-10%nak működik kinézetre. Lehet itt magyarázni, hogy body positivity, meg mindenkiben van valami szép, nem így van. A képeken minden hiba rettenetesen látványos, aki nem tökéletes élőben, az képen szörnyű.

Miért idegesíted magad azzal, hogy időt, energiát ölsz valamibe, aminek tudod a végét? Legyen a kép az első, és akinek nem tetszik, az lemorzsolódik azonnal, férfiakat nem fogsz tudni vakká tenni a jó dumával. Akármit hazudoznak itt a kanos gamma hímek, a belső mindig másodlagos a külsőhöz képest.

Bónusz viszont az, hogy mindenkinek más tetszik, amiért egyikünk szalad el, a másikunk megbolondul. Kizárt dolog, hogy pont te ne legyél ezreknek a preferált tipusa. Éppen ezért első sorban azokkal kéne eleve beszélgetni, nem ?:)

2021. szept. 16. 12:45
 30/37 A kérdező kommentje:

jahh igazad lehet

erőlködni felesleges

2021. szept. 16. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!