Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Gyakori-s ismerkedés magasisko...

Gyakori-s ismerkedés magasiskolája?

Figyelt kérdés

Miért ilyen nagy divat a gyk-n az, hogy a pasik képet kérnek, majd miután megkapták, azonnal letiltanak?

Értem, hogy nem vagyok tetszetős, de kissé gerinctelennek tartom ezt a praktikát. Nőként jobban tetszene az a megoldás, hogy az úriember küld először képet, aztán én, és a végén megbeszéljük, hogy baromi ronda a másik és fejezzük is be.

Ez a letiltásos így menő? Vagy nem akar amúgyse semmit (hiszen ő nem küld képet)? vagy ez csak akkor jön, ha a nő bányarém?

Új vagyok a gyk-n, világosítsatok fel a "játékszabályokról", hadd játsszam én is!

2021. szept. 15. 21:30
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
Én csak tippeket tudok adni és a saját tapasztalataimat megosztani veled. Ha gondolod dobj egy privit. :D
2021. szept. 15. 22:50
 12/37 Gymnospermatophyta válasza:

Így kéne, hogy működjön. Mármint úgy, hogy megmondjátok egymásnak mi van, azt ennyi. Ettől még nem kell letiltani a másiknak. Részemről tök mindegy lenne, hogy én küldenék előbb vagy ő, a lényeg, hogyha egyikünk küldött, akkor a másik ne tűnjön el, hanem viszonozza. Ha nem tetszik neki aki elsőnek küldött, akkor is. Mert nem hal bele és úgy fer.

Múltkor rámírt egy lány ismerkedési szándékkal. Rögtön az elején volt képcsere, mert ha ismerkedik, akkor jó lenne ha a külső is stimmelne és jó ezt időben letisztázni. Küldtem, ő is küldött utána. Megírtam, hogy bocsi nem vagy az esetem, utána nem kaptam választ, de hát igazából mindegy is volt ugye. Le nem tiltottam. :)

2021. szept. 15. 23:06
 13/37 anonim válasza:
Igen, ez a nőkre jellemző amúgy, hogy nem írnak egy idő után, vagy egyáltalán nem is reagálnak a kezdeti üzenetre. Úgy szeretnék végre egy normális, értelmes nővel beszélgetni, aki nem a bányarém kategória... de itt nem nagyon van ilyen, ahogy látom.
2021. szept. 15. 23:17
 14/37 anonim válasza:
Sajnos, nekem is hasonlóan szomorú a tapasztalatom. Ez a fórum túlnyomórészt kész átverés. Simlis, jellemtelen emberek gyülekezete.
2021. szept. 16. 06:43
 15/37 anonim válasza:
Viszont vegyük figyelembe, hogy így legalább megismerhetjük az igazi jellemüket, ami lehet, hogy csak később derült volna amúgy ki. Itt anonim lehet bármit írni, vagy valamilyen kitalált usernév alatt, szóval sokan meg is teszik. Volt már itt, akivel egész jól eldumáltam privátban, egészen addig, amíg egy témában nem értettünk egyet. Na, onnantól jöttek a durva sértegetések...
2021. szept. 16. 07:14
 16/37 A kérdező kommentje:

nekem is volt ilyen is :D

ráadásul ő egy lány volt, akivel vitáztam (legalábbis azt hiszem)

nem tettem zsebre a kritikáit :D

2021. szept. 16. 07:20
 17/37 Noren1989 válasza:

Röviden: az itteni lànyok 85%a pasi.

Ezutàn: a magàtpasinak valló lények javarésze rejszoló frici(ke).

Aztàn: ha a beszélgetés a külsőd felé terelődik (ami amúgy jobb, ha később történik meg), illik leírni a pontos paramétereidet, képküldés helyett/előtt.

Utàna, a képcsórizós szerencsétleneknek nem küldünk képeket 🤫

2021. szept. 16. 07:32
 18/37 A kérdező kommentje:
17, megfogadom :D
2021. szept. 16. 07:38
 19/37 Noren1989 válasza:
Szóval dobsz egy képet? 😂😉🤔
2021. szept. 16. 07:43
 20/37 anonim válasza:
Nők ugyanez, képet megkapják és soha többé nem írnak vagy máris tiltva vagyunk 🤔😂
2021. szept. 16. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!