Gyakori-s ismerkedés magasiskolája?
Miért ilyen nagy divat a gyk-n az, hogy a pasik képet kérnek, majd miután megkapták, azonnal letiltanak?
Értem, hogy nem vagyok tetszetős, de kissé gerinctelennek tartom ezt a praktikát. Nőként jobban tetszene az a megoldás, hogy az úriember küld először képet, aztán én, és a végén megbeszéljük, hogy baromi ronda a másik és fejezzük is be.
Ez a letiltásos így menő? Vagy nem akar amúgyse semmit (hiszen ő nem küld képet)? vagy ez csak akkor jön, ha a nő bányarém?
Új vagyok a gyk-n, világosítsatok fel a "játékszabályokról", hadd játsszam én is!
másik chat-es fórumra mentünk át és legalább 5 napig beszéltünk, mielőtt kihúzta belőlem a képet, írta is, hogy jó társaság vagyok, jó velem beszélni, meg a többi maszlag és hogy ha nem jövök be, akkor sem tűnik el
ehhez képest ahogy megkapta, abban a pillanatban letiltott
de ő nem az első, sok ilyen volt, azért merült fel bennem, hogy ez valami divat az itteni férfiak körében
köszönöm a felajánlást és megtisztelsz, hogy érdekellek
de azt hiszem érthető, hogy elment a kedvem a képküldéstől :D
nem tudom mit várnak, bizonyára modelleket (vagy instacicákat)
attól valóban messze vagyok
és igen, mivel anonim az oldal, valóban nem lehet tudni, hogy a képeken ki van
ha nem tudnám a sajátomról, hogy én vagyok, azt hinném nem én vagyok :D
bár ha az ember tényleg ismerkedik, hülyeség másokról képeket küldeni szerintem
igen, gyanítottam
személyes ismerkedésben nem vagyok jó, azért vagyok a neten
de azt hiszem, ez az oldal erre alkalmatlan :D
Eddig egyetlen nőt tiltottam csak le, de vele képcseréig se jutottunk, szerintem kattant volt.
Szóval nem tudom, divat-e vagy sem, én nem csinálom. Mindig elmondtam finoman, ha úgy volt, hogy nem jött be valaki. Sőt, volt, akivel ezután is beszélgettünk még.
Néha ráírok egy-egy nőre az ismerkedős szekcióban, de már nem reménykedem, nincsenek (innen) jó tapasztalataim.
fogalmam sincs hogyan kell személyesen sikeresnek lenni az ilyesmiben
arról hogy hogyan fejleszthető, végképp dunsztom sincs
de mindegy, ez az én bajom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!