Miért van az hogy élőben minden férfi bámul de sosem közelít meg, csak online?
Sikeres 25 éves vagyok, jól szituált, szép, magas fizetésű állással stb stb.. élőben kitűnők a “tömegből” de soha senki oda nem jönne hozzam. Nagyon nagyon néha de akkor is nem azok akik nekem tetszenek. Online pedig tömegesen küldozgetnek üzeneteket stb stb.. a megjelenésem dekoratív, soha nem veszek fel semmi provokatívat vagy nem öltözködik illetlenul..
Szerintetek ez miért lehet?
Élőben nem szeretek másokat bámulni, talán egy két pillantás de több nem. Mosoly szoba sem jöhet 😅 túl kihivonak találom… és általában a telefonon vagyok vagy elfoglalom magamat..
Hmm, azért a földre lépni csak szoktál...
Amúgy ha beképzelt jégkirálynő vagy, ne csodálkozz, hogy egy normális pasi sem fog kezdeményezni nálad.
Kezdhetsz macskákat venni.
Mert azok akik a te szinteden vannak ki se szállnak a kocsiból, nem mennek sehova, és amúgy meg foglaltak.
Minden hasonló paraméterekkel rendelkező férfiért sorban állnak a nők, vajon miért kéne vacakolni valakivel, aki energiabefektetes?
Ez ilyen gyk tevkepzet, hogy a férfiaknak kell hajtani. A férfiak alsó 90%a teper és könyörög a nők használható 70%áért, de a nők 80%a teper a férfiak maradék 10%-ára. A valóságban most már a nőknek kell rámenősnek lenni, mert jelenleg a szociális felépítése a társadalomnak olyan, hogy a jó parti férfi sokkal nagyobb érték, mint a szép nő. Ha saját magad húzod meg minimumnak, akkor a hozzád passzoló férfiakat vadászni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!