Hol kereshetnek társat a nem divatmajom emberek?
Voltam már tinderen,badoon, bumblen okcupid stb, szóval legtöbbet végig próbáltam, de úgy érzem nagyon nem az én célcsoportom akik ott vannak, és leginkább a hányinger fog el inkább a belsőjüktől.
Utálok utazgatni, nem szeretem az embereket, zenékben is a legszélsőségesebbeket hallgatom, utálom a fake pózer nőket stb... persze ettől még nem vagyok sorozatgyilkos vagy olyan aki felrúgja a kutyákat az utcán :D
Hol lehetne olyan emberekkel ismerkedni, akik inkább hasonlóan a társadalom által számkivetettek és nem divatmajmok? :D Az élőbent hagyjuk mert kisvárosban lakok, itt még mozi sincs, nem hogy rendezvények, hagyományos kávézók ahova a fent említett pojácák ücsörögnek az van, de ki akarna oda menni?
Lassan kezdem feladni a reményt, és már azon gondolkozok hogy vásárolok egy csomó macskát hogy legalább az illúzió meglegyen, öreg koromra meg olyan leszek aki a fiatalokkal kiabál mert a járdámon gördeszkáznak :(
28/f
Rock koncerten (amikor újra lesznek) sorban állás közben.
Am ha ennyire szokatlanok és egyediek a preferenciáid akkor teljesen természetes hogy nehezebben találsz olyan személyt, akivel egy hullámhosszon vagytok.
Én értem a kérdezőt. Én jó emberismerő vagyok, és a legtöbb emberről már kilóméterekről megmondom, hogy hogyan reagálna ha oda mennék hozzá. Azt az embertípust a legkönnyebb felismerni, akiről a kérdező ír, és valóban velük vannak tele a kávézók. Hangoskodó, beképzelt, flegma emberek, akik istennek képzelik önmagukat, érződik abból ahogyan beszélnek hozzád, és ahogyan rádnéznek.
Könnyen fel lehet ismerni a külsejükről, mert mind ugyanúgy néz ki. Aki ezt nem látja be, az közülük való.
#8 Te nem jó emberismerő vagy, hanem általanosítasz és fekete-fehérben látod a világot. Akinek a külseje, vagy a gondolkodása nem tetszik, az fekete.
Elárulom, két egyforma ember sincs, nemhogy emberek százezrei. Illetve egyet is nehéz igazán mélyen megismerni, nemhogy ránézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!