Hol kereshetnek társat a nem divatmajom emberek?
Voltam már tinderen,badoon, bumblen okcupid stb, szóval legtöbbet végig próbáltam, de úgy érzem nagyon nem az én célcsoportom akik ott vannak, és leginkább a hányinger fog el inkább a belsőjüktől.
Utálok utazgatni, nem szeretem az embereket, zenékben is a legszélsőségesebbeket hallgatom, utálom a fake pózer nőket stb... persze ettől még nem vagyok sorozatgyilkos vagy olyan aki felrúgja a kutyákat az utcán :D
Hol lehetne olyan emberekkel ismerkedni, akik inkább hasonlóan a társadalom által számkivetettek és nem divatmajmok? :D Az élőbent hagyjuk mert kisvárosban lakok, itt még mozi sincs, nem hogy rendezvények, hagyományos kávézók ahova a fent említett pojácák ücsörögnek az van, de ki akarna oda menni?
Lassan kezdem feladni a reményt, és már azon gondolkozok hogy vásárolok egy csomó macskát hogy legalább az illúzió meglegyen, öreg koromra meg olyan leszek aki a fiatalokkal kiabál mert a járdámon gördeszkáznak :(
28/f
Hát ha valaki, akkor én aztán nem fekete-fehérben látom a világot :) Nem általánosítok, tapasztalatból beszélek, elég komoly élettapasztalatom van már.
Két egyforma ember valóban nincs, viszont az emberek nagy vonalakban ugyanolyanok. A kérdező azokra a szociális média világa által elvakított csoportról beszél, akik valóban marhára hasonlítanak egymásra, kívül-belül. Megnézel 80 lányt, olyan, mintha csak egyet néztél volna. Ugyanaz a haj (hosszú barna, vasalt), ugyanaz a smink (glam), ugyanaz a póz, ugyanaz a bőr árnyalat (szolizik mind), ugyanolyan ruhák (sötét passzos), szinte a háttér is, az arcukról már nem is beszélve. A stílusuk is hasonló, beképzelt p.csa az összes, sajnos elég sokkal találkoztam már. Na, ezekről szól a kérdés. Valóban velük vannak tele a kávézók. Én nem egy megkeseredett 30 éves szűz férfi vagyok, hanem nő, közelről ismerem őket.
Van egy látásból ismert ilyen lány, aki az ismerősöm facebookon. Egyszer megosztott egy olyan játékot, hogy mennyire ismered az ismerősöd, vagy mittudom én mi a neve. A lényeg az, hogy van 10 kérdés, amire ő adott választ, nekem pedig ki kell találni, hogy mit. Pl mit preferál 4 dolog közül, milyen ételt szeret hová menne nyaralni stb... 10/9 találatom lett, úgy, hogy egy szót nem beszéltem még vele. Egyszerűen annyira tipikus, tipikus olyan tömegnő mint a társai.
Ilyen stílussal az is elkerül, akinek hasonló az érdeklődési köre.
Nem értem, hogy miért gondolod magadat annyira kiemelkedően különlegesnek, alapvetően minden ember különleges. Dehát hogyan is tudnád, ha nem mész élőben oda senkihez, az online ismerkedés nem véletlenül felületes, normális ismerkedés élőben zajlik, online csak egy lehetőség kapcsolatot teremteni, hogy aztán élőben találkozhass valakivel. Senki nem fogja kitárgyalni neked a dolgait.
Az ilyen "számkivetettek" inkább csak simán magukat zárják el más emberektől. Ki tudja miket szalaszthattál el eddig úgy, hogy nulla emberismerő vagy, de legalább nagyon felszínes.
A comic con, meg társai annyira azért nem különleges igények, ha valakit ez érdekel, akkor odamegy, amúgy miért nem ilyen fórumokon ismerkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!