Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol kereshetnek társat a nem...

Hol kereshetnek társat a nem divatmajom emberek?

Figyelt kérdés

Voltam már tinderen,badoon, bumblen okcupid stb, szóval legtöbbet végig próbáltam, de úgy érzem nagyon nem az én célcsoportom akik ott vannak, és leginkább a hányinger fog el inkább a belsőjüktől.

Utálok utazgatni, nem szeretem az embereket, zenékben is a legszélsőségesebbeket hallgatom, utálom a fake pózer nőket stb... persze ettől még nem vagyok sorozatgyilkos vagy olyan aki felrúgja a kutyákat az utcán :D

Hol lehetne olyan emberekkel ismerkedni, akik inkább hasonlóan a társadalom által számkivetettek és nem divatmajmok? :D Az élőbent hagyjuk mert kisvárosban lakok, itt még mozi sincs, nem hogy rendezvények, hagyományos kávézók ahova a fent említett pojácák ücsörögnek az van, de ki akarna oda menni?

Lassan kezdem feladni a reményt, és már azon gondolkozok hogy vásárolok egy csomó macskát hogy legalább az illúzió meglegyen, öreg koromra meg olyan leszek aki a fiatalokkal kiabál mert a járdámon gördeszkáznak :(

28/f

2021. jún. 12. 19:06
1 2
 11/19 anonim válasza:

Hát ha valaki, akkor én aztán nem fekete-fehérben látom a világot :) Nem általánosítok, tapasztalatból beszélek, elég komoly élettapasztalatom van már.

Két egyforma ember valóban nincs, viszont az emberek nagy vonalakban ugyanolyanok. A kérdező azokra a szociális média világa által elvakított csoportról beszél, akik valóban marhára hasonlítanak egymásra, kívül-belül. Megnézel 80 lányt, olyan, mintha csak egyet néztél volna. Ugyanaz a haj (hosszú barna, vasalt), ugyanaz a smink (glam), ugyanaz a póz, ugyanaz a bőr árnyalat (szolizik mind), ugyanolyan ruhák (sötét passzos), szinte a háttér is, az arcukról már nem is beszélve. A stílusuk is hasonló, beképzelt p.csa az összes, sajnos elég sokkal találkoztam már. Na, ezekről szól a kérdés. Valóban velük vannak tele a kávézók. Én nem egy megkeseredett 30 éves szűz férfi vagyok, hanem nő, közelről ismerem őket.

Van egy látásból ismert ilyen lány, aki az ismerősöm facebookon. Egyszer megosztott egy olyan játékot, hogy mennyire ismered az ismerősöd, vagy mittudom én mi a neve. A lényeg az, hogy van 10 kérdés, amire ő adott választ, nekem pedig ki kell találni, hogy mit. Pl mit preferál 4 dolog közül, milyen ételt szeret hová menne nyaralni stb... 10/9 találatom lett, úgy, hogy egy szót nem beszéltem még vele. Egyszerűen annyira tipikus, tipikus olyan tömegnő mint a társai.

2021. jún. 12. 21:17
 12/19 anonim válasza:
Kérdező, sajnos az ilyen fejlett intellektussal és ítélőképességgel rendelkező, különleges egyéniségű csávók, mint te meg én, nem találnak nőt ebben a romlott társadalomban. Akármerre megyek, egyéniség nélküli tömegemberek, agyomosott konzumidióták és egységsugarú droidok vesznek körül mindenhol!
2021. jún. 12. 22:01
 13/19 anonim válasza:
Nem sok mindent szeretsz csinálni...milyen közös programokat tervezel? Gépezni, filmezni, vagy miket?
2021. jún. 13. 08:28
 14/19 A kérdező kommentje:
akarmit, ahol nem kell tomegnyomorba menni, vagy ahol nincsenek olyan emberek korulottem akiket nem kedvelek. Pl kavezok tuti kizarva, comic con mar sokkal inkabb, vagy e3 szeru gamer rendezveny :D Ott is sok az ember, de olyasmik mint en, szoval az nem zavarna. De amugy sok mas minden van meg pl setalni, vagy akarmi. De ezt se szeretem annyira, ha allandoan egyutt kell lenni, kell maganszfera is az embernek, meg maganelet. Mar nem tizeneves tinik vagyunk hogy allandoan egymas nyakan logjunk.
2021. jún. 13. 10:53
 15/19 anonim válasza:
A felsorolt appok szarra sem valók, max szexpartnert keresni. Ott párt találni nem fogsz, főleg ilyen social-skill-ekkel, mert kb. minden azon múlik. Egy bizonyos embercsoportra / társadalmi rétegre ráillik amit vázolsz, de azért elég meredek általánosítás. Sok olyan nővel sodort egy társaságba (vagy akár ismerkedésbe/kapcsolatba) az élet, akikre itt utalsz, de nem árt ha tudod, hogy nekik is mindnyájuknak megvan a maga története, a maga nehézségei, csak úgy, ahogy feltehetően neked is pl. egy kis kisebbségi komplexus, amiből ez a mindenkiutálat fakad. Ismerkedj meg pár ilyen emberrel valamilyen úton-módon aztán legrosszabb esetben még ennél is biztosabb lehetsz a világnézetedben.
2021. jún. 14. 23:42
 16/19 A kérdező kommentje:
túl magasra tettem a lécet, és attól félek senki sem fogja tudni megugorni, de akkor sem adom lejjebb, akkor inkább maradok egyedül. És nálam a külső az másodlagos (nyilván egy 150 kilós csaj lehet akármilyen jófej, no-go), ez azért elég szomorú hogy már itt elbuknak...
2021. jún. 14. 23:52
 17/19 anonim válasza:
Hát, valszeg, akkor egyedül maradsz, de meg lehet ezt is szokni. :)
2021. jún. 15. 16:27
 18/19 anonim válasza:

Ilyen stílussal az is elkerül, akinek hasonló az érdeklődési köre.

Nem értem, hogy miért gondolod magadat annyira kiemelkedően különlegesnek, alapvetően minden ember különleges. Dehát hogyan is tudnád, ha nem mész élőben oda senkihez, az online ismerkedés nem véletlenül felületes, normális ismerkedés élőben zajlik, online csak egy lehetőség kapcsolatot teremteni, hogy aztán élőben találkozhass valakivel. Senki nem fogja kitárgyalni neked a dolgait.

Az ilyen "számkivetettek" inkább csak simán magukat zárják el más emberektől. Ki tudja miket szalaszthattál el eddig úgy, hogy nulla emberismerő vagy, de legalább nagyon felszínes.

A comic con, meg társai annyira azért nem különleges igények, ha valakit ez érdekel, akkor odamegy, amúgy miért nem ilyen fórumokon ismerkedsz?

2021. jún. 15. 16:42
 19/19 anonim válasza:
Lassan már csak a temetőben. Nem trendi a mi életvitelünk manapság.
2021. jún. 17. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!