Van értelme játszmázni az online társkeresésnél?
Ha azonnal reagálsz mindenre (mint egy kutya, és ezt ne vedd sértésként) akkor úgy is azt fogják levonni belőle, hogy nincsen életed. Persze ha nem vagy szimpatikus nekik, akkor tökmindegy, de ha amúgy jó esélyekkel indulnál, akkor illúzióromboló tud lenni ez.
Az egy dolog, hogy ráérsz, de szerintem gáz, ha ennyire rá vagy feszülve és mellette nem tudod elfoglalni magadat valamivel.
Igen, ezt értem. De akkor mennyit várjak, ha mondjuk 4 órája most írt először? Én is 4 órát? Az elég sok szerintem.
Utolsó ezt nőként írod?
Nincs erre konkrét recept. De az azonnal ugrásnál kb. az is természetesebb, ha elkezdesz sorozatot nézni és 2 rész között írkálsz.
Nyilván ha ráér a lány és aktívan akar beszélgetni, akkor felesleges trükköznöd, de az a lényeg, hogy ha érzed (és ezt neked kell érezned / tudnod), hogy nem éri meg több energiát fektetni a beszélgetésbe, mint amit a másik fektet bele, akkor ne tedd, mert felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!