Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 49 éves, átlagos, de nem túl...

49 éves, átlagos, de nem túl pancser fickóként van értelme társkeresőre regisztrálnom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok magas, gazdag, de amúgy sportos vagyok, viszont kicsit unalmas és már mérsékelt libidójú.

2020. máj. 19. 13:51
A kérdező szavazást indított:
Nem, csak ronda nőket fogsz érdekelni, azokat is alig.
Igen, vak tyúk is talál szemet.
Ennyi idősen ásd el magad inkább!
25 szavazat
 1/9 anonim válasza:
Megpróbálni meglehet.
2020. máj. 19. 14:14
 2/9 anonim válasza:

Haver, a Te hajód már elúszott, max. érdekből kellesz egy nőnek...

Nem jobb lenne egyedül?

2020. máj. 19. 16:17
 3/9 A kérdező kommentje:
#2, lehet, hogy igazad van. Megfontolandó!
2020. máj. 19. 16:35
 4/9 anonim válasza:

...főleg, hogy már mérsékelt a libidó.

Rendezkedj be agglegény életre! Havi pár ezerért van bejárónő ablakot pucolni, vasalni, a többit pedig Te is megtudod...

Idősklubból, óvodából lehet ebédet rendelni...

2020. máj. 19. 16:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Az lesz szerintem. Amit meg a nőkre költenék pár hét alatt, abból inkább veszek egy klímát. Jön a nyár úgyis. :)
2020. máj. 19. 16:49
 6/9 anonim válasza:

Ahhh, minek a klíma... Meg kell élni, mint pásztor a legelőn.

Inkább egy-két havonta egy klímás lakásra fel kell menni! ;)

2020. máj. 19. 17:38
 7/9 anonim válasza:
Van amúgy. Bár én jobban hiszek a személyes ismerkedésben. Az a baj, hogy te pont az "elváltam, pótapukát keresek a gyerekeimnek, meg egy szponzort magamnak" korú nőket érdekelheted max.
2020. máj. 20. 13:41
 8/9 anonim válasza:
Ne higgy az előttem szólóknak. A legszebb férfikorban vagy, bazky! (Jó, mondjuk a csökkent libidódnak utána kéne nézetni.) Ilyen korban már a hölgyek lelke is megnyugszik valamelyest, hogy nem puszta szexobjektumot látsz bennük, hanem emberileg is az érdeklődésedre tarthatnak számot. Szóval csap a lovak közé!
2020. jún. 20. 14:47
 9/9 anonim válasza:
Én szivesen beszélgetek..47 vagyok.
2022. máj. 21. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!