49 éves, átlagos, de nem túl pancser fickóként van értelme társkeresőre regisztrálnom?
Figyelt kérdés
Nem vagyok magas, gazdag, de amúgy sportos vagyok, viszont kicsit unalmas és már mérsékelt libidójú.2020. máj. 19. 13:51
A kérdező szavazást indított:
Nem, csak ronda nőket fogsz érdekelni, azokat is alig.
Igen, vak tyúk is talál szemet.
Ennyi idősen ásd el magad inkább!
25 szavazat
1/9 anonim válasza:
Megpróbálni meglehet.
2020. máj. 19. 14:14
2/9 anonim válasza:
Haver, a Te hajód már elúszott, max. érdekből kellesz egy nőnek...
Nem jobb lenne egyedül?
2020. máj. 19. 16:17
3/9 A kérdező kommentje:
#2, lehet, hogy igazad van. Megfontolandó!
2020. máj. 19. 16:35
4/9 anonim válasza:
...főleg, hogy már mérsékelt a libidó.
Rendezkedj be agglegény életre! Havi pár ezerért van bejárónő ablakot pucolni, vasalni, a többit pedig Te is megtudod...
Idősklubból, óvodából lehet ebédet rendelni...
2020. máj. 19. 16:43
5/9 A kérdező kommentje:
Az lesz szerintem. Amit meg a nőkre költenék pár hét alatt, abból inkább veszek egy klímát. Jön a nyár úgyis. :)
2020. máj. 19. 16:49
6/9 anonim válasza:
Ahhh, minek a klíma... Meg kell élni, mint pásztor a legelőn.
Inkább egy-két havonta egy klímás lakásra fel kell menni! ;)
2020. máj. 19. 17:38
7/9 anonim válasza:
Van amúgy. Bár én jobban hiszek a személyes ismerkedésben. Az a baj, hogy te pont az "elváltam, pótapukát keresek a gyerekeimnek, meg egy szponzort magamnak" korú nőket érdekelheted max.
2020. máj. 20. 13:41
8/9 anonim válasza:
Ne higgy az előttem szólóknak. A legszebb férfikorban vagy, bazky! (Jó, mondjuk a csökkent libidódnak utána kéne nézetni.) Ilyen korban már a hölgyek lelke is megnyugszik valamelyest, hogy nem puszta szexobjektumot látsz bennük, hanem emberileg is az érdeklődésedre tarthatnak számot. Szóval csap a lovak közé!
2020. jún. 20. 14:47
9/9 anonim válasza:
Én szivesen beszélgetek..47 vagyok.
2022. máj. 21. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!