Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van értelme játszmázni az...

Van értelme játszmázni az online társkeresésnél?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy én most ráérek általában, de mások azért gondolom dolgoznak vagy elfoglaltabbak. És ilyenkor érdemes ugyanolyan ritkán írni, mint a másik fél vagy írhatok azonnal? Srác vagyok, ha ennek van itt jelentősége.

2021. júl. 22. 20:17
1 2
 11/14 anonim válasza:

Attól függ mi a szándékod. Ha csak b*szni akarsz egyet,tökéletes a"nálad vagy nálam", de ezek általában olyan minőségű randik is lesznek. Egy értékes nő az ilyen üzeneteket azonnal ignorálja.

Az online térben, (tinder,badoo,meg a többi appon) a helyi nagyhalak uralkodnak. Van pár jó megnyerő képük, egy előre begyakorolt sablon szövegük,amit minden nőnek kiküldenek, és a nők nagyrésze ugrik ezekre. Aztán természetesen általánosítanak,hogy nem lehet rendesen online ismerkedni,mert csak a b*szni vágyó réteget érik el ezzel.

Olvastam egy tanulmányt:

Amiben arról volt szó,hogy a fiatalon megismert, "páwa" , népszerű, sportos urakból jó arányban a 30-35ös éveire szőrös,sörhasas fotelharcos férfiakká válnak. Ekkor szoktak általában félrelépni a hölgyek, pont azokkal az urakkal, akik visszahúzódóbbak, és népszerűtlenebbek voltak fiatalon. (ez nincs kőbe vésve, bárki lehet az ellenkezője, de az arányok ezt mutatják) A nők nem tudják értékelni,ha egy férfi rendesen ír nekik, mert kapnak napi 10-100 üzenetet, és te is csak egy leszel a sok közül.

Tinderen AZ AKTÍV PROFILOK 72% férfi 28% nő.

Kb 1 éve használom a tindert, meg kipróbáltam pár másik dating appot.Tapasztalatom:

Gondolom,a regényből már leesett,hogy nem egy szia mizuval kezdem, hanem próbálok frappáns,vicces mégis egyedi kezdésekkel indulni. szám szerint nem tudom hány matchem volt ez idő alatt, de közel a fele nem is válaszolt,el se olvasta az üzenetem, olyan sokan írtak nekik.(vagy a másik legrosszabb, csak követőket gyüjtött)

ha kint az instagrammja valakinek, azonnal megy a kukába. Ez tinderes aranyszabály: Én még mindig keresem a párom, mert sajnos olyan hölgyekkel nem dobott össze, akikkel hosszútávon is kijöttem.

Én ha kiraktam öltönyös, inges, és sporolás közbeni képet, inkább azok a hölgyek válaszoltak, akik komoly kapcsolatot akartak.

Ha pedig kiraktam gyúrós, feszítős, kivívó képeket, szinte olyannal nem is tudtam beszélni,aki szintén komoly kapcsolatot keres, inkább a "pesti cafat" réteg ért el olyankor. B*száshoz pedig nem kell app,élvezetet találni könnyű Pesten, de értékeket nehéz.

Hogy a kérdésedre is visszatérjek: Vedd lazán, ha nem tapasztalod,hogy kölcsönös az érdeklődés(annak ellenére hogy összedobott), valószínűleg rajtad kívül legalább 5 palival beszélget az appon. Ilyenből van a legtöbb, ezeket hanyagolni kell már az elején. "Mit sem ér egy szép arc,ha a szíve rohad"

Ha ragaszkodsz a netes ismerkedéshez, készülj fel,hogy szomorú menet lesz. Sokkal több negatívum fog érni,mint ha bárhol máshol ismerkednél.

De ha ezt az utat választod, felesleges játszmázni, legyél őszinte,mert ha tényleg találsz egy hölgyet akivel összeillenétek, lehet pont az őszinteségen fog elmenni a sztori. Csak lazán!

26/F

2021. júl. 23. 09:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tapasztalatod! Én is legalább egy éve tolom sok eredmény nélkül. Igen, az instásokat már messze kerülöm. Most egy lelki sérültet sikerült kifognom, aki valamiért nekem szidja órákon át a férfiakat...
2021. júl. 23. 12:54
 13/14 anonim válasza:

11es vagyok ismét

Szólj,hogy ez zavar,ha nem veszi a lapot,akkor lépj tovább.

Volt egy kezdetben lelkisérült párom, aki pont a kapcsolatunktól tudott kiteljesedni. Sokkal több türelem kell hozzájuk, de senki se menthetetlen. Elmúltak a szorongásai, mert volt akitől megkapta azt a támogatást, bókolást, önbizlalompumpálást amit amúgy nem kapott meg korábban az élettől.

2021. júl. 23. 13:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, én ezt még be is vállalnám, csak nem tudom, hogy most velem ismerkedni akar, vagy csak kell neki egy lelki szemetesláda amíg megtalálja egy jobb csávó.
2021. júl. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!