Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy élőben...

Miért van az hogy élőben minden férfi bámul de sosem közelít meg, csak online?

Figyelt kérdés

Sikeres 25 éves vagyok, jól szituált, szép, magas fizetésű állással stb stb.. élőben kitűnők a “tömegből” de soha senki oda nem jönne hozzam. Nagyon nagyon néha de akkor is nem azok akik nekem tetszenek. Online pedig tömegesen küldozgetnek üzeneteket stb stb.. a megjelenésem dekoratív, soha nem veszek fel semmi provokatívat vagy nem öltözködik illetlenul..

Szerintetek ez miért lehet?

Élőben nem szeretek másokat bámulni, talán egy két pillantás de több nem. Mosoly szoba sem jöhet 😅 túl kihivonak találom… és általában a telefonon vagyok vagy elfoglalom magamat..

2021. aug. 19. 15:19
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Magad meg is válaszoltad: semmiféle jelet nem küldesz nyitottságra.
2021. aug. 19. 15:26
 2/23 anonim válasza:
Rengeteg a beszari alak, aki csak üzenetben mer kezdeményezni, de telefonozós csajhoz én sem megyek oda, vagy akin nagyon látom, hogy elfoglalt, ezeket ne csináld ha jót akarsz.
2021. aug. 19. 15:28
 3/23 anonim válasza:
Biztos látszik rajtad az önteltség.
2021. aug. 19. 15:30
 4/23 anonim válasza:
"Mosoly szoba sem johet" - akkor meg is miert csodalkozol? Ha nem adsz semmi jelet, akkor kerulgetnek fognak, mint egy darab szart az utcan. Az ertelmesebb ferfiak tudatosan nem mennek oda olyan nohoz, akin latjak, hogy nem nyitott, a toketlenebbek meg ezt nem veszok eszre, de felnek, hogy ugy is beegnenek.
2021. aug. 19. 15:44
 5/23 anonim válasza:
2021. aug. 19. 15:50
 6/23 anonim válasza:
Önelégült és nem igazán nyitott nőhöz nem szívesen együnk oda.
2021. aug. 19. 15:51
 7/23 anonim válasza:
Mert a jobbak már elkeltek, a többi meg online tobzódik és várja az üzenetet.
2021. aug. 19. 15:55
 8/23 anonim válasza:

Elég beképzelt vagy, ez már az írásodon is látszik...

Gyakorlatilag, ki se nézel a telefonodból, mégis azt várod el, hogy körül rajongják a pasik! Értem...

Néha meg akik odajönnek, azok nem öltönyös szépfiúk, akik a Porsche terepjárójukból szólnak ki neked, hanem átlagos férfiak, ezért velük nem foglalkozol...

Látom magam előtt, ahogy beképzelt, undok arckifejezéssel ülsz a metrón, miközben a műkörmös ujjacskáiddal serényen kopogtatod a telefonod kijelzőjét - miközben fel se nézel - és nem érted miért nem megy oda hozzád egy pasi sem...

2021. aug. 19. 16:11
 9/23 anonim válasza:
:D
2021. aug. 19. 16:16
 10/23 Noren1989 válasza:

Elég volt a Hattyú Kiràlynőt Mila Kunis előadàsàban megnézni, neked màr nem kell eljàtszanod a nagy halàlt 😚

Viccet félretéve: egy csinos, de magànakvaló nőre még egy mosolyt sem pazarlok, nem, hogy a figyelmemet.

2021. aug. 19. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!