Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Első alkalom hogy megyek körmöshöz ballagásom alkalmából fiatal lány csinálja és egy kicsit rá paráztam, mert én fodrásznál se tudok megszólalni sosem csak ha kérdeznek. Vagy ti se szoktatok magatoktól beszélni? Nem ismerem még a lányt aki csinálja most látom majd előszőr szerintetek ha kinos csend lesz mit kéne tennem?2021. jún. 15. 22:49
1/2 anonim válasza:
Semmit. Nem kötelező beszélni. Nem pszichológushoz mész, hanem körmöshöz. De amúgy, akik emberekkel foglalkoznak, mint pl a körmös. Szokták oldani a feszültséget és beszélgetni, meg kérdezgetni.
2021. jún. 15. 22:55
2/2 anonim válasza:
Tényleg nem kötelező beszélgetni.
Viszont én is úgy tapasztaltam, hogy a körmös, kozmetikus, fodrász általában próbál beszélgetést kezdeményezni, már csak azért is, mert sokan ráparáznak az egész folyamatra és igyekeznek lazítani a szorongásod.
2021. jún. 16. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!