Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány/nő aki...

Van itt olyan lány/nő aki valamilyen módon sérült vagy depis??

Figyelt kérdés

Egy próbát megér. Szívesen beszélgetnék ilyen lányokkal vagy nőkkel, akiket bánt valami, vagy tényleg bármi. Akár anorexiás, vagy depis vagy bármi. Továbbá szívesen beszélgetnék rocker és emo lányokkal is.

Aki szeretne beszélgetni az írjon egy privátot.

24/f

2021. jún. 7. 22:28
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Nem az volt a gond, hogy nem értettem. Le is írtam.

A gond az, hogy ismeretlenül is durva vagy másokkal egy db komment alapján. Engem is ezért lehülyepicsázni..

2021. jún. 8. 21:52
 22/26 anonim válasza:
21, amennyiben nem kívánsz ilyesmiket kapni, talán több tisztelettel szólalj meg. Nem nehéz, csak nem kell kioktató, leereszkedő hangnemben beszélni másokkal. Pontosan érted, mit jelent a "hisztérikus paranoid" kifejezés, még akkor is, ha nem tankönyvi pontosságú orvosi szakkifejezés.
2021. jún. 8. 21:54
 23/26 anonim válasza:
:D Csak úgy azt mondani másra, hogy hisztérikus paranoid, az nincs rendjén szerintem. Abban mi tiszteletteljes?
2021. jún. 8. 22:00
 24/26 A kérdező kommentje:

Végülis lehet. Én is elég furának tartom. Még egy közepes tömegben is kiszúrom az ilyen lányokat és nem tudom, hogy hogyan.

Valamint elég gyakran online beszélgetés közben is, ha valami teljesen random dologról beszélünk és van olyan érzésem, hogy szüksége van a másiknak egy ölelésre. Elég durva azért, bár ez, hogy online formában is ráérzek az ritkább sokkal.

Tehát ugyan úgy ír, mint eddig, szóval nincs semmi észrevehető változás vagy nem is ismerem annyira, hogy legyen erre utaló jel és úgy érzek rá, hogy valami bántja.

Emiatt is nagyon fontos számomra az őszinteség a kapcsolatban. Mert ha érzem, hogy a párommal van valami, de nem mondja abba bele tudok őrülni, hiába mondja hogy semmi, érzem mikor zavarja valami. Olyankor viszont tényleg nagyon őrítő az az érzés ami rám jön. Szerencsére ez is ritkán van.

Így jobban belegondolva, pont emiatt is örülök, hogy jobban megnyílnak nekem az emberek. Volt mikor találkoztam valakivel és alig beszélgettünk még, de a legbelsőbb titkait is elmondja. Ez a másik dolog amit nem tudok hova tenni. Valóban nagyon fura dolog. Na mindegy 😅

2021. jún. 8. 22:39
 25/26 anonim válasza:
Anorexiás lánnyal én is beszélgetnék.
2021. jún. 8. 22:57
 26/26 A kérdező kommentje:

Sok sikert :D

Nekem se írt még senki amúgy. Itt meg aki válaszolt rájuk nem írtam, mert ugye írtam, hogy aki akar beszélgetni, akkor ő privátban írjon. Gondolom ők csak jelet adtak magukról a kérdésre válaszolva, hogy vannak.

Neked hátha nagyobb sikered lesz :D

Én pár éve beszélgettem anorexiás lánnyal, vele kapcsolatban is kellemes élményeim vannak, mert a "baja" ellenére nagyon kedves cuki lányról volt szó.

2021. jún. 8. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!