Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány/nő aki...

Van itt olyan lány/nő aki valamilyen módon sérült vagy depis??

Figyelt kérdés

Egy próbát megér. Szívesen beszélgetnék ilyen lányokkal vagy nőkkel, akiket bánt valami, vagy tényleg bármi. Akár anorexiás, vagy depis vagy bármi. Továbbá szívesen beszélgetnék rocker és emo lányokkal is.

Aki szeretne beszélgetni az írjon egy privátot.

24/f

2021. jún. 7. 22:28
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
Én mozgássérült vagyok:(
2021. jún. 7. 23:55
 2/26 anonim válasza:
PTSD-s, disszociatív, skizoid goth-rocker jelen.
2021. jún. 8. 00:05
 3/26 anonim válasza:
A legtöbb nő szenved valamilyen mentális rendellenességtől. A modern társadalom nagyon megterhelő és természetellenes a nők számára, nem kedvez a lelki egészségüknek.
2021. jún. 8. 01:05
 4/26 anonim válasza:
3: Mert mi a "természetes"? Háton feküdni széttett lábbal 12 és 60 éves kor között, és állandóan elleni, mint a tehenek? Mindenféle intellektuális kiteljesedés nélkül, ostobán kavargatni a levest, mosni a szennyest, pátyolgatni az idegesítő kölyköket, és várni a pofonokat? -.-
2021. jún. 8. 02:03
 5/26 anonim válasza:
4-es, pont erről beszélek: neked például hisztérikus paranoid kényszerképzeteid vannak.
2021. jún. 8. 03:01
 6/26 anonim válasza:
Hidd el lelki sérülttel lenni iszonyat megterhelő, hiába gondolod, hogy majd te leszel a hős, aki kigyógyítja.
2021. jún. 8. 06:11
 7/26 anonim válasza:
6-os, tudom. Volt borderline skizó barátnőm is, meg pszichopata is. Mindkettő diagnosztizálva, nemcsak én mondom. Egyiknek sem lett szép vége.
2021. jún. 8. 06:57
 8/26 A kérdező kommentje:

Nem igazán gondoltam erre, hogy én lennék a hős, aki majd talál rá megoldást, meg mellettem majd nem lesz semmi baja.

Egyszerűen érdekelnek az ilyen lányok, valami megfog bennük, ezért írtam ki a kérdést, hogy hátha rám ír egy ilyen lány, legalább beszélgetni, ha mást nem is.

2021. jún. 8. 12:37
 9/26 anonim válasza:
#8 miért érdekelnek az ilyen lányok? Te is ilyen vagy?
2021. jún. 8. 13:32
 10/26 A kérdező kommentje:

Nem igazán jellemző, néha egy enyhe depi esetleg, de az ritka.

Valamint a rocker dolog is igaz rám.

De az hogy miért vonzanak ennyire azt passzolom. Valahogy tudat alatt is ráérzek néha és felkeltik a figyelmem elég erősen

2021. jún. 8. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!