Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány/nő aki...

Van itt olyan lány/nő aki valamilyen módon sérült vagy depis??

Figyelt kérdés

Egy próbát megér. Szívesen beszélgetnék ilyen lányokkal vagy nőkkel, akiket bánt valami, vagy tényleg bármi. Akár anorexiás, vagy depis vagy bármi. Továbbá szívesen beszélgetnék rocker és emo lányokkal is.

Aki szeretne beszélgetni az írjon egy privátot.

24/f

2021. jún. 7. 22:28
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

5: Gratulálok, annyira értesz a pszichológiához, mint egy villanykörte. :D Egy szakember 4-5 másfél órás terápia után se diagnosztizál, nemhogy egy pár soros hozzászólás alapján. Ezt illik tudni.

Másrészről van több diagnosztizált betegségem is, de se hisztéria, se kényszerképzetek nincsenek köztük; mily meglepő, benézted. Ne erőlködj inkább, csak leégeted magad, ha nem inkompetens hülye a közönséged.

Harmadrészt, a feltett kérdésre válaszolni vagy meghaladta az értelmi képességeidet, - valamikor második osztályban tanítják a szövegértést - vagy luxus a jelek szerint. Ez a rakás nevettető ostobaság nem magyarázta meg, hogy milyen társadalom a "természetes" szegény, bomlott elméjű nők számára.

2021. jún. 8. 16:46
 12/26 anonim válasza:
Az sokakat jó érzéssel tölt el, ha nála látszólag sérültebbel ismerkedik. Jobbnak, erősebbnek, értékesebbnek stb. érzi tőle magát az ember, de nem feltétlen tudatosan és gonoszságból. Mellette ott lehet az is, hogy érdekesebbek lehetnek, különcök vagy segíteni lehet nekik. Önismeretre pedig bármilyen emberrel való kommunikáció jó, a nehéz esetek főleg. :D
2021. jún. 8. 16:50
 13/26 anonim válasza:

4-es Tudtommal a 'hisztérikus' kifejezés nem szerepel a ma létező kórképekben. :D

Attól, hogy ideges lettél a kommenttől, és tovább szítod a feszültséget, még nem teszel jót a másikkal és magaddal.

2021. jún. 8. 16:54
 14/26 anonim válasza:

Á, tévedtem. Létezik hisztéria, na csak jártatom a szám.

De itt diagnosztizálni tényleg elég meredek. :D

2021. jún. 8. 16:59
 15/26 anonim válasza:
13: Amekkora hozzáértésről tanúskodott a "hisztérikus kényszerképzetes" megszólalás és az előzményei, nem tűnt elrugaszkodottnak a feltételezés, hogy a költő keveri a hisztérikus és a hiszteroid megnevezést is.
2021. jún. 8. 17:01
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem pontosan így értettem. Hanem, ha pl van egy depisebb lány, pl aki vagdossa magát, olyan helyeken ahol nem látszik, meg a külvilág felé nem mutat ebből semmit, akkor is valahogy rá érzek, hogy valami nem oké. Bárhol vagyok egyből kiszúrom az ilyen lányokat, valahogy bejönnek, vonzanak.

Nem igazán érzem magam egy embertől se jobbnak vagy értékesebnek. Én is csak egy ember vagyok a sok közül. Szóval erre nem igazán gondolnék, főleg hogy úgy jönnek be ezek a lányok, hogy nem is tudom igazából, hogy milyenek, mert soha nem is beszélgettünk még vagy valami.

Kb 99%-ban csak az ilyen lányok jönnek be első látásra.

Az első ilyen alkalommal, pl haverral beszélgettünk a kolinál este, tényleg korom sötét volt, csak a szobákból kiszűrődő fény világított. Majd hallotta az egyik lány ismerősének a hangját, akivel addig én még nem is találkoztam. Oda mentünk hozzá. Össze volt kuporodva a padon, feje a terdére hajtva, egy lány barátjával beszélgetett, mikor mi odamentünk a lány elment. Majd egyszer elkezdett egy érzés úrrá lenni rajam, amit addig soha nem éreztem. Nem is tudom mihez hasonlítani. Legszívesebben megöleltem volna, szinte megállt az idő és csak álltam ott, folyamatosan az kattogott az agyamba, hogy meg kell ölelnem. Semmit nem hallottam magam körül, azt se tudom meddig voltunk ott, vagy mit beszéltek. Csak az tünt fel mikor haverom megfogta a karomat, hogy "gyere befele".

Utána felfigyeltem egy lányra a koliban nagyon, akinek a közelében mindíg ugyan ezt éreztem. Haveromnak is feltünt, hogy érdeklődök a lány iránt. De szólt, hogy vele nem éri meg foglalkozni, mert nagyon instabil, depressziós, stb. Utána valahogy nem is láttam egy ideig azt a lányt, nem tudom, hogy kiíratkozott volna-e koliból vagy mi volt, de egyszerűen nem láttam.

Azóta is gyakran van ilyen, hogy valahol vagyok és egyszer csak el kap az az érzés és egyből tudom, hogy melyik lánynak van valami nagyobb gondja. Lehet ezt nevezni valami hatodik érzéknek vagy bárminek, de elég fura

2021. jún. 8. 17:13
 17/26 anonim válasza:
13-as, a "hülye p1csa" sem orvosi szakkifejezés, aztán nézz már körül a tükörteremben...
2021. jún. 8. 17:21
 18/26 anonim válasza:
17..Miért mondod ezt?
2021. jún. 8. 21:08
 19/26 anonim válasza:
18-as, mert kevés dolog idegesítőbb, mint amikor valaki szándékosan úgy tesz, mintha nem értené, amit mondanak neki, és "helytelen szakkifejezésre" hivatkozgat, mintha akkora szakember lenne, és csak a tankönyvi megfogalmazás lenne érthető bárki számára, a köznyelvi nem. Pedig fogadjunk, ő is kocsinak hívja a személygépjárművet és telónak a távbeszélő készüléket.
2021. jún. 8. 21:48
 20/26 anonim válasza:
Kérdező, értem. Akkor eleve a kisugárzásuk vonzó neked. Érdekes.
2021. jún. 8. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!