Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire sikeres...

Miért vagyok ennyire sikeres a lányoknál itt gyakorin?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy a gyakori kérdések oldalán már nem lehet ismerkedni, mert már nincs sok lány, nem túl aktívak a beszélgetésben stb...

Próba képen ezért ki írtam egy ismerkedős kérdést és szinte meg rohamozta a lányok. Beszélgettem velük és pár nap múlva képeket is küldek magukról. Az összes lány gyönyörű volt. Le ellenőriztem a képeket és tényleg ők szerepeltek rajta. Folytattuk tovább a beszélgetést és el kezdtek rólam áradozni, mennyire jó pasi vagyok, még nem találkoztak hasonlóval itt, a többi mennyire nem képes udvarolni stb...

Azon gondolkoztam ez vajon miért lehet. Ti, hogy szoktatok itt ismerkedni? Én miért vagyok benne ilyen sikeres és átlag miért nem? Mi a felsoroltakról a véleményetek?

2021. máj. 22. 18:54
1 2
 11/17 anonim válasza:
Én nem írnék rád
2021. máj. 22. 22:30
 12/17 anonim válasza:

Tudod ezzel nem kéne felvágnod. Ha tényleg ilyen ultrajó ember vagy, akkor szerénynek kéne lenned.

Mert ez a kérdés kb így hangzik:

"Mi van gyk-s csicska srácok, az összes csaj az enyém mert gyászok vagytok"

Az ilyen nagyképű önveretést felejtsd el, mert lehet néhány csajnak ez bejön, de ha normális csaj kell, akkor viselkedj is úgy.

És nem, nem személyeskedésként írtam, én ezt szűrtem le, tévedhetek is. De ha igazam lenne, akkor a te döntésed hogy elfogadod vagy sem

2021. máj. 22. 23:49
 13/17 anonim válasza:
De egyikkel sem találkoztál ahogy látom.
2021. máj. 23. 10:42
 14/17 anonim válasza:

Nálam ez fordítva van.

Írogatok a kérdésekre, és mindenhol betalál hetente 1-1 lány.

Eddig az összes sajnos nem nekem tetsző volt, de előfordult olyan is hogy magamról küldtem nekik fényképet és megkaptam a fejemre hogy ilyen jó kinézettel én biztos csak félre akarok lépni.

akkor te ezek szerint csak szerencsés vagy

2021. máj. 29. 15:00
 15/17 anonim válasza:
Nem mer találkozni, mert a bomba csajainak mindnek dákója van. Fél, hogy s,eggbetolják.
2022. dec. 17. 21:28
 16/17 anonim válasza:
Rossz buzzzi ez
2022. dec. 18. 03:27
 17/17 anonim válasza:
Segglyukát
2022. dec. 18. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!