Miért vagyok ennyire sikeres a lányoknál itt gyakorin?
Azt olvastam, hogy a gyakori kérdések oldalán már nem lehet ismerkedni, mert már nincs sok lány, nem túl aktívak a beszélgetésben stb...
Próba képen ezért ki írtam egy ismerkedős kérdést és szinte meg rohamozta a lányok. Beszélgettem velük és pár nap múlva képeket is küldek magukról. Az összes lány gyönyörű volt. Le ellenőriztem a képeket és tényleg ők szerepeltek rajta. Folytattuk tovább a beszélgetést és el kezdtek rólam áradozni, mennyire jó pasi vagyok, még nem találkoztak hasonlóval itt, a többi mennyire nem képes udvarolni stb...
Azon gondolkoztam ez vajon miért lehet. Ti, hogy szoktatok itt ismerkedni? Én miért vagyok benne ilyen sikeres és átlag miért nem? Mi a felsoroltakról a véleményetek?
Adom abszolút!
Tele az oldal kiéhezett csajokkal, basszus csodálkozol ilyen pandémiás időkben?
Se buli, se répa.
Add meg a népnek amire vágyik báttya 😉
Jó a személyiséged, szerencsés vagy :)
Csak azt nem értem, hogyha így tapadnak rád a csajok hogy-hogy élőben nem csajoztál már be rég?
Persze én nem kételkedek, én is örülnék ha ilyen személyiségem lenne :D
Drukkolok neked haver 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!