Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudjam meg nőként,...

Hogyan tudjam meg nőként, hogy hajlandó-e szexkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Annyira vonz a pasi, hogy az valami hihetetlen. Néha a napjaimra is rányomja a bélyegét, nem tudok koncentrálni. Pár hónapja ismerjük egymást, de nem napi a kapcsolat. Más világ vagyunk amúgy, korkülönbség is van, én vagyok az idősebb. Nagyon nehéz ügy, mert egyszerűen rákérdezni, aztán visszautasítást kapni nagyon kellemetlen lenne. Valami jó szöveg kellene. Áh, úgy érzem felcserélődtek a szerepek. :/
2021. márc. 27. 07:56
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

"Azt sem tudom, hogy akarok-e. Egyszerűen csak megőrülök."

persze h meg, a kattogás és a negativ fantázia miatt.

engem az érdekelne h ha belemegy, akk is érdekes lesz? vagy akk már elmegy majd a kedved mert megkaptad?

2021. márc. 27. 09:50
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmi. De alapvetően az egész társaság hasonló, tehát a viccelődés nem áll távol senkitől.
2021. márc. 27. 09:51
 13/24 A kérdező kommentje:
Naná, hogy érdekes lesz. Onnantól még izgalmasabb lenne. Hogy senki még csak ne is sejtse.
2021. márc. 27. 09:52
 14/24 anonim válasza:
erre alapozd a nyitásod.
2021. márc. 27. 09:53
 15/24 anonim válasza:

Ja értem. Szóval a családi ebéden nem mindketten vagytok (lennétek) ott. :)

Akkor ez egy baráti társaság? Valahogy úgy képzeltem, hogy munka.

Szerintem nem jó ötlet egy olyannal kezdeni, akinek van vkije.

2021. márc. 27. 10:00
 16/24 A kérdező kommentje:

Hát... Írtam neki. Azt írta, hogy nem szeretne bonyodalmakat nekem sem és magának sem. Felkavaró vagyok, meg látja rajtam, de bonyolult.

Jól beégtem.

2021. márc. 27. 10:04
 17/24 anonim válasza:
ügyes voltál, emiatt ne rágd magad és főleg ne halj bele :D
2021. márc. 27. 10:11
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem akarok belenyugodni. Ennyi lett volna? De fasza lesz újra találkozni...
2021. márc. 27. 10:23
 19/24 anonim válasza:

Legközelebb majd talán olyan férfival kavarsz, akinek nincs barátnője/felesége/családja...stb

Ezeknek a megcsalásoknak semmi értelme. Éretlen, gyáva emberek játszadozásai.

2021. márc. 27. 10:46
 20/24 anonim válasza:

Megjegyzem, egyik unokatestvérem beleszerelmesedett egy foglalt férfiba, írt neki pár hét/hónap után egy kis üzenetkét, kb. olyan választ kapott, mint a kérdező.

5 év után össze is jöttek. (Akkor már mindketten egyedülállóként.)

De ez több volt, mint szexuális vonzódás.

2021. márc. 27. 11:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!