Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudjam meg nőként,...

Hogyan tudjam meg nőként, hogy hajlandó-e szexkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Annyira vonz a pasi, hogy az valami hihetetlen. Néha a napjaimra is rányomja a bélyegét, nem tudok koncentrálni. Pár hónapja ismerjük egymást, de nem napi a kapcsolat. Más világ vagyunk amúgy, korkülönbség is van, én vagyok az idősebb. Nagyon nehéz ügy, mert egyszerűen rákérdezni, aztán visszautasítást kapni nagyon kellemetlen lenne. Valami jó szöveg kellene. Áh, úgy érzem felcserélődtek a szerepek. :/
2021. márc. 27. 07:56
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Szerintem nincs olyan ferfi aki ne menne bele szexkapcsolatba amennyiben ez a 2 dolog fentall:

-nincs baratnoje

-vonzo a szoban forgo no.

Talan a vallasos ferfiak a kivetelek

2021. márc. 27. 11:45
 22/24 A kérdező kommentje:
Sajnos itt csak az egyik áll fent.
2021. márc. 27. 11:47
 23/24 anonim válasza:

Belekavarni más kapcsolatába elég genyó es önző dolog. Kapuzárási pánikos 40-es idegbeteg nők szokták megjátszani...

Állj be a zuhany alá és engedd magadra a hideg vizet...

2021. márc. 29. 07:20
 24/24 anonim válasza:
Figy, tök klassz, hogy léptél. Tényleg meghajlás.
2021. ápr. 1. 15:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!