Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudjam meg nőként,...

Hogyan tudjam meg nőként, hogy hajlandó-e szexkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Annyira vonz a pasi, hogy az valami hihetetlen. Néha a napjaimra is rányomja a bélyegét, nem tudok koncentrálni. Pár hónapja ismerjük egymást, de nem napi a kapcsolat. Más világ vagyunk amúgy, korkülönbség is van, én vagyok az idősebb. Nagyon nehéz ügy, mert egyszerűen rákérdezni, aztán visszautasítást kapni nagyon kellemetlen lenne. Valami jó szöveg kellene. Áh, úgy érzem felcserélődtek a szerepek. :/
2021. márc. 27. 07:56
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Honnam tudod előre h visszautasit? 🧐
2021. márc. 27. 08:03
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De ha mégis, az gáz lenne. Ha pedig nem tudakolom meg valahogy, akkor epekedhetek. A kipuhatolás lenne a jó megoldás, de a pasik nem szeretik a rébuszokat, meg az időzítés is lehet rossz. Egy családi ebéd közben nem biztos, hogy jó ötlet titkos szeretőnek felkérni valakit.
2021. márc. 27. 08:11
 3/24 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy: "Játszunk el a gondolattal: ha azt tehetnéd velem, amit csak szeretnél, akkor mi lenne az?" Szerintem a mai világban nem gáz egy ilyen kérdés egy nőtől, ha a pasi lehet úm. frontális.
2021. márc. 27. 08:26
 4/24 anonim válasza:
#1 vagyok. nálam simán egyenesen közölték h akarok-e összejárni, vagy ők akarnak, mit szólok ehhez. nemkell túlagyalnod, csak lépd meg. igen bennevan a nem, és akk mivan? csak akk kezdesz bele bármibe ha garantált a pozitiv eredmény? nyilván nem, akk utcára se mennél mert mivan ha pont ma ütnek el, rabolnak el, igy nem lehet élni.
2021. márc. 27. 08:31
 5/24 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy ezt kéne, de azért elég sokat találkozunk, nem naponta, de 4 napot minimum. Meg sok ismerős is közös. Azt nem szeretném, ha röhögnének rajtam.
2021. márc. 27. 08:57
 6/24 anonim válasza:
sokkal jellemzőbb a nőkre h egymást közt röhögnek a férfin, a férfiak nem aláznak meg, ha megkéred h maradjon köztetek, valszeg ugy lesz, mert intelligens ember.
2021. márc. 27. 09:04
 7/24 anonim válasza:

Mármint havonta 4-szer vagy hetente?

És hogyhogy családi ebédnél?

És neked vagy neki vagy mindkettőtöknek van vkije?

Ő mutatja a jelét annak, hogy vonzódik hozzád?

2021. márc. 27. 09:24
 8/24 anonim válasza:
Ha intelligens, normális a férfi, akkor nem fog kiröhögni, max. távolságtartóbb lesz veled, ha mondjuk nem akarja a dolgot. Mondd meg neki, hogy vonzónak tartod őt, és beindította a fantáziádat, aztán ha kíváncsi lesz, akkor valószínűleg úgyis beszélni fogtok még erről a dologról.
2021. márc. 27. 09:38
 9/24 A kérdező kommentje:

Igen, van valakije, de nem komoly... Mutatta jelét. Hetente kb. 4 napot.

A családi ebéd egy példa volt, a barátnőjével is lehet éppen, nem akarok rosszkor üzenni. Azt sem tudom, hogy akarok-e. Egyszerűen csak megőrülök.

2021. márc. 27. 09:40
 10/24 anonim válasza:
Kétértelmű megjegyzések? Csábító mosoly? Viccelődés (esetleg erotikus/szexuális jelleggel) négyszemközt? Netán ezek kombinációja?
2021. márc. 27. 09:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!