Velem volna probléma? 🥺
Mostanság bárkivel elkezdek itt privátokat írni, bármilyen témában vagy egy adott kérdést vesézve.. egyszerűen 1 üzenetnél tovább sosem jutunk (még ha az adott illető is keres fel).
Többféleképpen megpróbáltam megközelíteni a beszélgetéseket, de ugyan az a végük... az illető egy, azaz 1 üzenetet ír és se kép, se hang eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Miért teszik ezt? 😥
tegyél próbára ;)
44/F
Én akár itt, akár más közösségi fórumon ismerkedtem meg, többnyire hosszútávú dolog lett belőle. A párkapcsolatom is ilyenből lett.
Előfordul, hogy nekem ír valaki privátot, és arra én úgy döntök, hogy nem válaszolok, mert olyan, vagy az is lehet, hogy nyilvános helyen válaszolok.
Akik szitkozódnak, stb. azok eleve csak annyi figyelmet kapnak, hogy a tiltólistámra tegyem őket.
Én már régóta keresek levelező társat, ismerkedés céljából, de én is így járok mindig, hogy ott hagynak.
Pedig bármilyen témáról el tudok beszélgetni.
Ilyen emberekre futottál rá.
Tarts ki, és biztos fogsz találni valakit, aki komolyan beszélgetni is akar majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!