Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Velem volna probléma? 🥺

Velem volna probléma? 🥺

Figyelt kérdés

Mostanság bárkivel elkezdek itt privátokat írni, bármilyen témában vagy egy adott kérdést vesézve.. egyszerűen 1 üzenetnél tovább sosem jutunk (még ha az adott illető is keres fel).

Többféleképpen megpróbáltam megközelíteni a beszélgetéseket, de ugyan az a végük... az illető egy, azaz 1 üzenetet ír és se kép, se hang eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Miért teszik ezt? 😥

2021. márc. 10. 06:39
1 2
 11/17 anonim válasza:

A legelső üzenet után vége? Akkor azok fizetett alkalmazottak voltak kamu profilokkal, hogy rávegyenek az előfizetésre.

Vagy túl hamar küldted a képet a bránerről.

2021. márc. 10. 08:40
 12/17 anonim válasza:
Én is így vagyok, ha nem is egy üzenet, de legfeljebb pár nap után mindig ugyanaz a vége: nem válaszol többet az illető. Most vagy letilt, vagy egyszerűen nem nézi az oldalt, nem tudom.
2021. márc. 10. 08:54
 13/17 anonim válasza:

Sokan vannak úgy, hogy egy mondatot, pár szót írogatnak. Azzal nálam leírják magukat, akármilyen témáról van szó.

Volt, hogy jogi kérdésben adtam nagyon hosszú levélben kérésre tanácsot, erre kapok egy mondatot válaszul. Milyen mögöttes üzenete van ennek? Ezt át kellene gondolni!

2021. márc. 10. 09:04
 14/17 anonim válasza:

Ez a platform nem arra lett kitalálva.

Mindenekelőtt elég bunkó emberek vannak itt.

2021. márc. 10. 09:32
 15/17 anonim válasza:
Ja
2021. márc. 10. 09:34
 16/17 anonim válasza:

#14 Ez igaz. Ezért is kell meggyőzni a másikat, hogy a kezdeményező különb.

És nem azon rágódni, hogy a fogadónak előítéletei vannak, ill. nem adott korrekt lehetőséget a bizonyításra... Bizonyítási lehetőség az összes megírt üzenet, és a kezdeményező vágya az, hogy a címzett tartsa vele a kapcsolatot, nem a címzetté, legalábbis a kérdezőnél biztos.

A kérdező amúgy már minimum második kérdésemre ír privátot, keresheti, az előzőre nem is válaszoltam. Magasabb színvonalon kell megnyilvánulni.

2021. márc. 10. 09:40
 17/17 anonim válasza:
Velem is csinálták ezt sokszor. Szerintem sok emberrel megy ez. Én amikor nem érzem a beszélgetést, elmondom hogy nem vagyunk egymásnak valóak. Ne szomorkodj.
2021. márc. 10. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!