Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért ítélik ezt el a nők?

Miért ítélik ezt el a nők?

Figyelt kérdés

Nekem szexuálisan egy adott kinézetű, ám annál ritkább tulajdonsággal bíró (női) szeméremtest-fajta jön be leginkább.

Másnak a szőke haj, vagy a magas pasi a zsanere. Az én ízlésem miért kap annyi ítéletet, a konvencionálisabb testi tulajdonságot favorizálók miért elfogadottabbak?

Sajnos ez nekem problémát jelent ismerkedésnél, mert nem kérdezhetek rá. Ágybabújni meg nem akarok azért, hogy kiderítsem. Etikátlannak érezném.

2021. márc. 2. 20:45
1 2
 11/19 anonim válasza:

10# A péniszkép küldözgetés megideológizálása :D

7# "kicsit szívtelen"

Hát jah, enyhén.

"Bocs, nem olyan a puncid mint amire számítottam, öltözz aztán menj haza"

2021. márc. 3. 11:37
 12/19 A kérdező kommentje:

Mi? Micsoda? Milyen megideologizálás?

Rébuszokba beszélsz. Az idézettel mit akarsz mondani, ée kitől idéztél?

2021. márc. 3. 11:45
 13/19 anonim válasza:

"Egyik testrész sem intim. Ugyan úgy hús és bőr."

Aki ilyen leír, az igencsak primitív lény, mindenféle érzelmi intelligencia nélkül.

2021. márc. 3. 15:58
 14/19 anonim válasza:
Nnna, de mégis milyen?
2021. márc. 3. 16:01
 15/19 A kérdező kommentje:

Gondolod kiteregetem egyik legintimebb dolgomat úgy, hogy még nem is válaszoltál a kérdésre (meg sem próbáltad)?

Sajnos oka van, hogy nem írtam konkrétabban.

2021. márc. 3. 18:25
 16/19 anonim válasza:
Éppen azért nem válaszoltam, mert fogalmam sincs, hogy miről van szó.
2021. márc. 3. 18:38
 17/19 anonim válasza:
azt hittem egyedül vagyok, aki nem érti. De akkor most megnyugodtam.
2021. márc. 3. 18:41
 18/19 anonim válasza:
Hát, nem hiszem, hogy tudtok neki segíteni, kb pszichológusnak, vagy nagy csajozó mesternek kell lenni, hogy a megfelelő információszerző módszert ki tudjatok dolgozni neki. Mert másként nem lesz soha olyan barátnője/szeretője. Talán 100-ból ha 1.
2021. márc. 3. 19:34
 19/19 anonim válasza:
Nem mered leírni hogy mégis mi a tökömre gondolsz? Egy anonim oldalon? Ez most komoly?! Ember... mi vagy te?
2021. márc. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!