Miért ítélik ezt el a nők?
Nekem szexuálisan egy adott kinézetű, ám annál ritkább tulajdonsággal bíró (női) szeméremtest-fajta jön be leginkább.
Másnak a szőke haj, vagy a magas pasi a zsanere. Az én ízlésem miért kap annyi ítéletet, a konvencionálisabb testi tulajdonságot favorizálók miért elfogadottabbak?
Sajnos ez nekem problémát jelent ismerkedésnél, mert nem kérdezhetek rá. Ágybabújni meg nem akarok azért, hogy kiderítsem. Etikátlannak érezném.
Jahj asszem én értem xD
Hát figyelj. Ezen túl kell tenni magad. Mész és próbálgatok a nőket, valamelyiknek olyan lesz. Na azt tartsd meg. Akinek nem hát nah..., most egyszer túléled, hogy nekik nem olyan.
A kérdésre válaszolva: a nemiszerv meglehetösen intim testrész, ezért erröl nem szivesen ad senki infót félig-meddig idegennek.
Az egyéb testi preferenciák esetében azok észrevehetöek minden külön érdelködés nélkül, pl a szöke haj látszik, illetve nem kínos helyzet, ha látják ismeretlen emberek, a nemiszerv ellenben nem az, amiröl beszélni szokás, vagy amit megmutatnak másoknak.
Egyik testrész sem intim. Ugyan úgy hús és bőr. A szituációk, tevékenységek, helyzetek lehetnek intimek! Aki ezt nem érti; azzal én nem akarok semmit.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!