Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fogyni vágyó anyukák..?

Fogyni vágyó anyukák..?

Figyelt kérdés
Tavaly novemberben született meg a kisfiam. Már előtte is volt rajtam egy kis felesleg, és a terhesség alatt is felszaladt pár kiló, a régi önmagamhoz képest +25kg-nál tartok. Minden egyes alkalommal a sírás kerülget mikor a tükörbe nézek, és szeretnék már tenni ellene, de mivel egyedül vagyok itthon a kisfiammal, úgy érzem egyedül nincs élét kitartásom ehhez. Olyan anyukát keresek aki hasonló szituációban van és támogathatnánk egymást (akár online formában is).

2021. febr. 26. 09:06
 1/4 anonim válasza:
Ajánlanám a feleségem, de ő is csak addig szokott eljutni, hogy le kellene fogynia és biztos nem tetszik nekem, aztán visszafekszik a kanapéra és bont egy másik chipset.
2021. febr. 26. 09:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok és sajnos úgy érzem ez kihatással van a kapcsolatunkra/szexuális életünkre is (legalábbis az én részemről).
2021. febr. 26. 09:49
 3/4 anonim válasza:

Én a kislányom születése után rászokta arra, hogy ebookon krimiket olvasva szobabicikliztem alvásidőben. :) Vagy a másik jó még sorozatot nézni, de az fontos, hogy azt az adott könyvet-filmet csak edzés közben lehet fogyasztani, és így szuper motivációja van az embernek. :)

Most újra próbálok fogyni kicsit, mert bő 1 év home office után kissé eleresztettem magam. Most az volt az utolsó 2 lökés, hogy a férjem az orrom alá dörgölte, hogy 10 kilót fogyott, a másik meg az, hogy ha mikor máskor lenne több időm odafigyelni az étkezésemre, ha nem a jelenlegi otthon végezhető nem túl nehéz munkám mellett? Mikor ez leesett, nekiálltam írni, mit eszem, 3 hete megy, mellette biciklizem majd minden nap és eddig lement kb 2 kiló.

2021. febr. 26. 10:20
 4/4 anonim válasza:

Nem tudom mennyire támogató a férjed, de én úgy érzem, maximálisan támogatom, azaz támogatnám a feleségem ebben a törekvésében.

Kezdjük ott, hogy itthonról dolgozom, így a lányunk kétéves korától fogva én voltam vele itthon, amikor ő visszament dolgozni. Előtte is tudott volna 1-2 órát edzeni, mert a munkaidőm majdnem teljesen kötetlen, tudtam vigyázni a gyerekre, vagy megfőzni az ebédet.

Ennek ellenére csak a vágy volt meg, a kitartás sosem.

Ráadásul mindig olyan edzésekre ment, ami inkább haladóknak való, nem azoknak, akiknek le kell adni 20-30 kilót.

Ezektől persze a legelső alkalommal ki is készült, ami miatt nem ment többet. Ezen kívül ő is másokhoz akarja kötni magát, egyedül nem tud edzeni. Volt egy nő akivel együtt futottak de elköltözött elég hamar, azóta futni sem jár.

Iszonyatosan dühös vagyok rá, de nem azért, mert nem fogy le, hanem azért, mert folyamatosan mondja nekem, hogy ő le akar fogyni és biztosan undorítónak találom, de egyetlen alkalommal sem mondja azt, hogy ő most ezért tesz is valamit és ki is tart mellette.

Már óvodás a kislány és a délelőttös műszak után lenne ideje edzeni, de nem teszi.

Ehetne egészségesebben, mert az esetek felében én főzök, de nincs igénye rá, ahogy a nasit sem tudja kihagyni.

Aztán bejön a szobába fürdés után és amint ránézek, siránkozik, hogy ne nézzem, úgysem tetszik nekem.

Bevallom, meguntam az állandó kifogáskeresést és tényleg alábbhagyott a libidóm. Neki sincs kedve, mert utálja a testét.

Ez egy olyan dolog, ami jelenleg még nem nagy probléma, de érzem, hogy el fog uralkodni idővel.

2021. febr. 26. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!