Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Össze-e jött itt valakinek...

Össze-e jött itt valakinek párkapcsolat, vagy barátság?

Figyelt kérdés
Tudom... Nehéz ismerkedni, főleg neten. Minden olyan más, és a végén a találkozás teszi fel rá a koronát... Vagy nem. Történetek is érdekelnének. Lehet siker sztori is, vagy éppenséggel kudarc. Bár sajnos azt látom itt napi szinten, hogy a társkeresőket eléggé kigúnyolják. De ettől függetlenül lemehet privátban az ismerkedés. Nemet és kort is írjatok lécci :-)

2021. febr. 23. 15:18
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Nekem is alakult már innen barátság. Igaz többnyire megszakadtak. Viszont igazán ez nem érdekel, mert akkor nem egymást kerestük. Kapcsolat még nem jött össze. Ellenben semmit sem zárok ki. Nem érdekel, hány nem normálison kell átverekedjem magam, hogy egy normális embert találjak. Én is úgy vagyok ezzel, mint a 20-as. Rá kell írnom, hogy kiderüljön őt keresem-e.
2021. febr. 24. 08:28
 22/31 anonim válasza:

Bármi összejöhetne /nő vagyok 40+-os/, de mivel párkapcsolatban állok nem kerestem se szexpartnert se tartós kapcsolatot. Levelezőpartnerek voltak/vannak. Van akivel egy időre megszakad aztán jelentkezünk, van akivel kifut.

Ha nincs személyes találkozás, nincs közös téma/programok, eleve adott,hogy nem tart örökké egy kapcsolat sem.

Miről is lehetne levelezni éveken keresztül úgy,hogy sosem találkozunk a másikkal, nem váltunk pár szót, nem látjuk, nem sétálunk, programozunk. Egyszerűen lecseng, bármilyen kedves, értelmes személyiség a másik. A baráti köröm viszont megvan régről, időm sincs annyi,hogy tartós barátságokra tegyek itt szert.

De ha totál egyedül lennék, ismerkedni szeretnék, mindent össze lehet itt hozni csak nyitottnak kell rá lenni.

2021. febr. 24. 14:58
 23/31 anonim válasza:
#22 pont így. Én 40+ vagyok, volt innen már minden féle kapcsolatom. Persze ha tartogatnám magamat a nemlétező hercegnek, nem dugnék ilyen jókat...
2021. febr. 24. 15:12
 24/31 anonim válasza:

Jó tudni, hogy innen szinte mindenkinek volt már szexkapcsolata...

Mintha ez tökre megszokott lenne, komolyan mondom.

És mégis hogyan futottatok bele itt egy szexkapcsolatba? Kiírtatok egy kérdést, hogy: Helló! Szexkapcsolatot szeretnék, valaki?

Nem nagyon akarom elhinni, hogy egy tök anonim oldalról itt mindenki kialakított ilyen szintű kapcsolatokat...

2021. febr. 24. 15:16
 25/31 anonim válasza:
Itt jöttem össze a jelenlegi párommal, 5 éve együtt vagyunk :)
2021. febr. 24. 15:48
 26/31 anonim válasza:
#24 nyitottság a kulcs....
2021. febr. 24. 15:50
 27/31 anonim válasza:

#24 én csak választ írtam,arra jött privi.Egyre többet írkáltunk,végül tali és szex lett.

A legtöbb priviző mindig dugni akar.Azért vannak jófejeķ is.

2021. febr. 24. 15:52
 28/31 A kérdező kommentje:
Miért, akik dugni akarnak, azok a nem jófej kategóriában leledzenek? Vagy az milyen kategória? Én mondjuk férfi létemre, egyedülállóként eszembe nem jutna szexpartnert keresni innen.
2021. febr. 24. 16:08
 29/31 anonim válasza:
miért, szerinted itt milyen nők írogatnak?:)
2021. febr. 24. 16:17
 30/31 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Nekem még senki sem írt. Miért? Milyen nők írogatnak?
2021. febr. 24. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!