Össze-e jött itt valakinek párkapcsolat, vagy barátság?
Nem jött össze senkivel ezen a felületen.
Írnak sokan, de azok vagy 50 éves pasik, vagy éppen csak ugratnak....
Még barátság sem jött össze soha...
17/L
Én sem jártam sok sikerrel, épp ezért mára már fel is adtam itt. Egyszer találkoztam innen egy lánnyal (barátként), de hamar megszakadt a kapcsolat. Ahogy írtad, netes ismerkedésnél necces, hogy élőben is elvagytok-e vagy sem.
20/L
Sem párkapcsolat, sem barátság nem jött össze.
Akikkel lányokkal itt próbáltam ismerkedni, ők néhány levélváltás után mindig eltűntek, olyan is volt, hogy alig írtak magukról valamit, tehát eleve látszott rajta, hogy nem szeretne ismerkedni.
Egy-két ritka kivétel volt csak, egy lánnyal pl innen át is mentem Messengerre néhány hete, el is tudtunk egymással tök jól beszélgetni, viszont látszott ő rajta is, hogy ezenkívül mást nem szeretne.
Mindkettő jött össze, nagyon sok itt a hülye, de vannak értelmes emberek is itt.
21/F
Nem tudom mit csináltok rosszul, de nekem kapcsolat, barátság és szexrandi is összejött már innen.
Lehet itt találni nagyon különleges embereket is. Vagy csak nekem van szerencsém!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!