Össze-e jött itt valakinek párkapcsolat, vagy barátság?
Figyelt kérdés
Tudom... Nehéz ismerkedni, főleg neten. Minden olyan más, és a végén a találkozás teszi fel rá a koronát... Vagy nem. Történetek is érdekelnének. Lehet siker sztori is, vagy éppenséggel kudarc. Bár sajnos azt látom itt napi szinten, hogy a társkeresőket eléggé kigúnyolják. De ettől függetlenül lemehet privátban az ismerkedés. Nemet és kort is írjatok lécci :-)2021. febr. 23. 15:18
11/31 anonim válasza:
Régebben több nővel is egész jókat beszélgettem itt, de a távolság miatt egyikből sem lett személyes találkozás.
37/F
2021. febr. 23. 19:27
12/31 anonim válasza:
9-es, vagy ekkora mákod van, vagy csak kamuzol össze vissza, nem mindegy...
2021. febr. 23. 19:51
13/31 anonim válasza:
#12es nem kamuzok. Teljesen felesleges lenne. Én ettől nem vagyok több sem kevesebb. Egyszerűen így alakult és szerencsés vagyok ezen a téren.
2021. febr. 23. 19:56
14/31 anonim válasza:
lemaradt a csak szexkapcs...
2021. febr. 23. 20:14
15/31 anonim válasza:
nekem vannak olyan több hónapja tartó barátságok innen, akikkel időnként összejövünk kufircolni egyet.
2021. febr. 23. 20:17
16/31 anonim válasza:
Nekem anno összejött egy barátság, egy jó másfél évig tartott szerintem, de utána megszakadt a kapcsolat. Élőben nem találkoztunk sosem. Sajnálom, jófej srác volt.
18/L
2021. febr. 23. 20:19
17/31 anonim válasza:
Volt hogy több ismerőst is szereztem innen, illetőleg ezen az oldalon ismerkedtem meg a volt barátnőmmel is akivel kb. 9 hónapot voltunk együtt. Idővel azonban mindenkivel megszakadt a kapcsolattartás, ez valószínűleg elsősorban az introvertált személyiségemnek köszönhető. Ugyanakkor úgy gondolom van esély, nem egy alkalommal olvastam hogy valaki itt ismerte meg a jelenlegi házastársát is szóval ha nem is túl sok de azért van remény.
2021. febr. 23. 20:36
18/31 anonim válasza:
17-es vagyok, lemaradt a kor és a nem, 36/F.
2021. febr. 23. 20:36
19/31 anonim válasza:
Régen volt itt minden, újabban meg minden beszélgetés megszakad. Élőben viszont nem panaszkodhatom. Ez ilyen.
2021. febr. 23. 21:42
20/31 anonim válasza:
Már több is összejött. Legjobb barát, rövid kapcsolat egy lánnyal, épp most fűzögetek egyet hosszútávra, nagyon jól megy. De keményen küzdöttem érte, rá írtam azokra, akikben láttam valamit, elég sokra ahhoz képest. Elviseltem, hogy még a legnyomorékabb csajok is leszarnak, de rájuk kellett írnom, hogy lássam, az -e akit keresek.
2021. febr. 23. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!