Miért? miért? miért és miért? ?
Figyelt kérdés
Miért csak mindig csak a molett lányok mondják meg a szemembe hogy bejövök nekik és hogy akarnának tőlem valamit? Miért érzem azt hogy nem kellek a szép, karcsúbb lányoknak? Miért nem mondja azt nekem egy karcsúbb az arcomba amit egy molettebb megtud mondani? Miért van az hogy annak ellenére hogy azt hallom másoktól - (magamról) hogy nem vagyok csúnya, hanem azt mondják hogy helyes, jóképű gyerek vagyok. Ezek ellenére is olyan érzésem van hogy a szebb lányok nem akarnak vagy még csak szóba állni sem akarnak velem. társkeresőn is minidig csak a molettek jelölnek legtöbbször.. nem vagyok magas sem elhízva.. 170 cm körül vagyok és 64 kg.. Talán ez a probléma?? kérlek segítsetek válaszokkal! nagyon elvagyok keseredve :(2021. jan. 31. 02:20
21/29 anonim válasza:
Nem voltsemmi bunkó a kérdező hozzáálásában,és a 170 bőven nem alacsony.
Legyél jófej nyitott, és működni fog.
2021. jan. 31. 12:12
22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes valaszokat! Akik pozitivat irtak..
Akinek meg ugy jön le hig, beképzelt lennék vagy ilyesmi.
Abszolút nincsen semmi ilyen beutesem. Valamiert igy jott le akkor az illeto valaszolonak a kerdesembol mert megmertem ezt kerdezni.
2021. jan. 31. 12:39
23/29 anonim válasza:
:D ebbol is latszik mekkora kreten vagy, hogy meg a negativ kommenteket is leszolod, de ha egyszer nincs agyad gondolkodni, akkor nincs agyad, nincs mit tenni
2021. jan. 31. 14:00
24/29 anonim válasza:
4 db miérttel kérdezted meg, tiszta hiszti!
2021. jan. 31. 14:43
25/29 A kérdező kommentje:
Tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy a kretén negativ valaszokra tovabbra sem vagyok kivancsi. Bocsi hogy oszinte vagyok. Nem leszolasokat kertem hanem segitseget. Es igen vannak nekem is igenyeim csak es amiert az nem akar elempottyanni, mertem feltenni a kerdest.
2021. jan. 31. 14:56
26/29 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ha elegendő időt eltöltesz ezen az oldalon, rájössz, hogy érdemi segítséget csak nagyon kevés embertől fogsz kapni, a többség csak azért jár ide, hogy a saját frusztrációit kitombolja. Akármit teszel vagy mondasz, úgyis bele fognak kötni, az ő sivár életükben ez jelenti a legnagyobb örömöt. Az ilyenekkel ne foglalkozz, ők meg nyugodtan verhetik a phaszukat örömükben, hogy megint be tudtak szólni valakinek.
2021. jan. 31. 15:40
27/29 anonim válasza:
Jah meg a fagik most úgyi mind kiosztanak, és magyarország az elhízásba a top 10 országban benne van, szóval lessz fagi akit ezzel felhúztál.
2021. jan. 31. 16:00
28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat utolso, illetve utolso ellotti. En is igy gondolom 😐 de ennyi baj legyen.
2021. jan. 31. 16:30
29/29 anonim válasza:
Mert akkor mégsem vagy olyan jó, meg mert elég alacsony vagy. Ez önmagában is lehet probléma.
2021. jan. 31. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!