Miért? miért? miért és miért? ?
Hogyha őszinte akarok lenni, szerintem a magasságodnak lehet ehhez köze. Én 177-178 vagyok, de így is nem 1 példa volt arra, hogy ezen ment el nekem a dolog (pedig egyébként passzoltunk volna); mert a lány is kb. ekkora volt.
Megértem, hogy nem akarsz lejjebb adni az igényeidből. Hozzáteszem, nem mintha baj lenne a molettebb lányokkal (meg nyilván itt is van különbség a molett meg a nagyon duci között).
Ha a belső jelleme megfog, egy hullámhosszra kerültök és mondjuk nem a 100-120 kilós kategóra akkor szerintem simán túl lehet lendülni azon, hogy kicsit molettebb...
Állj neki edzeni, hogy még javíts a fizikumodon!
Na és kereshetsz alacsony lányokat! Akadnak bőven 165 körüliek, ők illenének hozzád (szerintem).
Kitartást kívánok Neked kérdező!
#17-es
15 vagyok.
Igazad van! Az elkényelmesedés nem játszik...az már az igénytelenség kategória. De vannak olyan lányok, akik mondjuk a 80-as kategória, viszont szeretnek sportolni és adnak magukra. Ők azért nehezebben kényelmesednek el szerintem.
Meg nyilván úgy írom ezeket, hogy én is sportolok/sportolnék kapcsolat alatt is (akár együtt is, motiválva a páromat); hogy tudjam neki később is azt nyújtani, amit az elején külső terén.
Akkor nagyon szerencséd volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!