Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért? miért? miért és miért? ?

Miért? miért? miért és miért? ?

Figyelt kérdés
Miért csak mindig csak a molett lányok mondják meg a szemembe hogy bejövök nekik és hogy akarnának tőlem valamit? Miért érzem azt hogy nem kellek a szép, karcsúbb lányoknak? Miért nem mondja azt nekem egy karcsúbb az arcomba amit egy molettebb megtud mondani? Miért van az hogy annak ellenére hogy azt hallom másoktól - (magamról) hogy nem vagyok csúnya, hanem azt mondják hogy helyes, jóképű gyerek vagyok. Ezek ellenére is olyan érzésem van hogy a szebb lányok nem akarnak vagy még csak szóba állni sem akarnak velem. társkeresőn is minidig csak a molettek jelölnek legtöbbször.. nem vagyok magas sem elhízva.. 170 cm körül vagyok és 64 kg.. Talán ez a probléma?? kérlek segítsetek válaszokkal! nagyon elvagyok keseredve :(

2021. jan. 31. 02:20
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Te miért gondolod magad jónak/jobbnak ilyen magassággal és súllyal?
2021. jan. 31. 08:09
 12/29 anonim válasza:
Miért van az az érzésem, hogy az első kivételével kb ugyanaz az ember írta az összes választ? :D
2021. jan. 31. 09:16
 13/29 anonim válasza:
Ne hallgass azokra, akik itt lehúznak, meg akik el akarják veled hitetni, hogy bárkivel össze kellene jönnöd, csak azért, hogy legyen csajod. Jogod van megmondani, hogy neked milyen típusú nők jönnek be, mint ahogyan a nőknek is vannak "elvárásaik", csak ilyenkor mindig bejön a képbe a kettős mérce, és sajnálni kellene a kövér vagy csúnyácska nőket. Az is a csúnyácskább/kövérebb nők tipikus szlogenje, hogy "a belső megszépít", ők sem adnak esélyt a hozzájuk hasonló férfiaknak, ne izgulj. Miért kellene esetleg heteket vagy hónapokat szórakoznod olyan nőkkel, akik alapból nem jönnek be neked, hogy hátha majd valamelyiküket megszereted? Ez hülyeség.
2021. jan. 31. 09:36
 14/29 anonim válasza:

Hogyha őszinte akarok lenni, szerintem a magasságodnak lehet ehhez köze. Én 177-178 vagyok, de így is nem 1 példa volt arra, hogy ezen ment el nekem a dolog (pedig egyébként passzoltunk volna); mert a lány is kb. ekkora volt.

Megértem, hogy nem akarsz lejjebb adni az igényeidből. Hozzáteszem, nem mintha baj lenne a molettebb lányokkal (meg nyilván itt is van különbség a molett meg a nagyon duci között).

Ha a belső jelleme megfog, egy hullámhosszra kerültök és mondjuk nem a 100-120 kilós kategóra akkor szerintem simán túl lehet lendülni azon, hogy kicsit molettebb...

Állj neki edzeni, hogy még javíts a fizikumodon!

Na és kereshetsz alacsony lányokat! Akadnak bőven 165 körüliek, ők illenének hozzád (szerintem).

Kitartást kívánok Neked kérdező!

2021. jan. 31. 09:38
 15/29 anonim válasza:
6os, 170 cm vagyok és csak jó csajaim voltak :D
2021. jan. 31. 09:40
 16/29 anonim válasza:
#15: Na ja, addig nincs baj a molettséggel, amíg a csaj nem kényelmesedik bele a kapcsolatába, hiszen úgyis ott van neki egy vékonyabb srác, aki úgyis elfogadja őt. Aztán végül a molettségből kövérség lesz, mert egyrészt a csaj elengedi magát, másrészt az évek múlásával a plusz kilókra csak újabb plusz kilók rakódnak majd. És ha a srác szóvá meri tenni, hogy a 80 kilóból miért lett 90 vagy 100, akkor ő lesz a szemét, aki nem fogadja el a párját olyannak, amilyen.
2021. jan. 31. 09:45
 17/29 anonim válasza:

#17-es

15 vagyok.

Igazad van! Az elkényelmesedés nem játszik...az már az igénytelenség kategória. De vannak olyan lányok, akik mondjuk a 80-as kategória, viszont szeretnek sportolni és adnak magukra. Ők azért nehezebben kényelmesednek el szerintem.

Meg nyilván úgy írom ezeket, hogy én is sportolok/sportolnék kapcsolat alatt is (akár együtt is, motiválva a páromat); hogy tudjam neki később is azt nyújtani, amit az elején külső terén.

2021. jan. 31. 10:00
 18/29 anonim válasza:

Akkor nagyon szerencséd volt :D

2021. jan. 31. 10:02
 19/29 anonim válasza:
#19 ez nem szerencse kérdése, nyilván magasabb nőknél nem kezdeményezek.
2021. jan. 31. 11:05
 20/29 anonim válasza:
Kérdező, te símán bunkó és beképzelt vagy. Ennyi.
2021. jan. 31. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!