Miért? miért? miért és miért? ?
Figyelt kérdés
Miért csak mindig csak a molett lányok mondják meg a szemembe hogy bejövök nekik és hogy akarnának tőlem valamit? Miért érzem azt hogy nem kellek a szép, karcsúbb lányoknak? Miért nem mondja azt nekem egy karcsúbb az arcomba amit egy molettebb megtud mondani? Miért van az hogy annak ellenére hogy azt hallom másoktól - (magamról) hogy nem vagyok csúnya, hanem azt mondják hogy helyes, jóképű gyerek vagyok. Ezek ellenére is olyan érzésem van hogy a szebb lányok nem akarnak vagy még csak szóba állni sem akarnak velem. társkeresőn is minidig csak a molettek jelölnek legtöbbször.. nem vagyok magas sem elhízva.. 170 cm körül vagyok és 64 kg.. Talán ez a probléma?? kérlek segítsetek válaszokkal! nagyon elvagyok keseredve :(2021. jan. 31. 02:20
1/29 anonim válasza:
"Miért? Miért? Miért és miért vagy ennyire felszínes?
2021. jan. 31. 02:40
2/29 anonim válasza:
Heh, ez nem felszínesség, mindenkinek megvan a maga szépségérzéke, valakinek a molettek, valakinek meg a vékonyak jönnek be, valakinek meg mindtkettő, de ne legyünk állszentek mindenki válogat, nem csak belsőértekre, de külkemre is.
2021. jan. 31. 03:49
3/29 anonim válasza:
Hany éves vagy? Szerintem várj türelmesen, előbb utóbb mindenki megtalálja a párját.
2021. jan. 31. 04:16
4/29 anonim válasza:
A külső is fontos, de ha megfog valakinek a jelleme, simán felülírhatja a külsejét :D Csak ez személyes találkozás nélkül sosem derül ki.
2021. jan. 31. 04:19
5/29 anonim válasza:
Valószínűleg akiket te keresel azok is ugyanolyan felszínesek mint te, csak abban a kategóriában te vagy a "molett lány" :D
2021. jan. 31. 05:02
6/29 anonim válasza:
170 cm? Welcome to the real world. Alacsony vagy és gebe. Egy jobb nőnek sosem fogsz bejönni.
2021. jan. 31. 07:20
7/29 anonim válasza:
Ez az amit úgy hívunk fajfenntartási ösztön. Te nem vagy az a hím, akivel bárki szeretné az emberiséget fenntartani. Csak a molettek.
2021. jan. 31. 07:22
8/29 anonim válasza:
A molett lányok rád fanyalodnak, mert eléggé kétségbeesettek hozzá, a szépek meg válogathatnak, és mivel te nem vagy jó party, ezért leszarnak. Azért ez nem épp atomfizika, hogy ne lehessen érteni.
2021. jan. 31. 07:43
9/29 anonim válasza:
TE miért vagy ENNYIRE felszínes, hoyg CSAK a vékony lányokkal akarnál valamit????
Ez miért lenne jobb, mint ha egy vékony lánynak nem TE vagy az álma?????
2021. jan. 31. 07:48
10/29 anonim válasza:
Molett nő vagyok és sorban állnak a jobbnál jobb pasik az ajtómnál... Van aki nem sekélyes balfax, hanem tudja hogy csontokkal csak a kutyák játszanak
2021. jan. 31. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!