Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki befogadna engem szegedre?

Valaki befogadna engem szegedre?

Figyelt kérdés

Átutazóban megyek, de este korlátozás van.

Lány vagyok, nem zárkózom a fiúk elől sem. Nem vagyunk állatok. Ha kell akkor viszek felfújható matracot. Apukámat megyek meglátogatni aki békésbe költözött. 16 éves vagyok, tudom kicsit fiatal.

Remélem valaki segít. Tudom járvány van, de igényes vagyok tisztálkodom. Nem vagyok beteg sem. Nem kérek kioktatást, felesleges. A véleményem állandó

2021. jan. 29. 21:51
 1/9 anonim válasza:
Miért pont itt keresel szállást?
2021. jan. 29. 22:00
 2/9 anonim válasza:
Miért nem alszol az apukádnál?
2021. jan. 29. 22:12
 3/9 anonim válasza:
xD igen aludj egy idegennél mekkora ötlet 😃😃😃
2021. jan. 30. 07:52
 4/9 anonim válasza:
Nem ez az első ilyen kérdés amit látok. Nem tudom megérteni, én vagyok csak olyan félős hogy nem aludnék idegennél? Te meg egy 16 éves lány vagy, gondold át ezt ha tényleg komolyan gondoltad ezt a kérdést
2021. jan. 30. 09:29
 5/9 anonim válasza:
Pedo vadasz. A kerdes nyilvan kamu.
2021. jan. 30. 09:57
 6/9 A kérdező kommentje:

A kérdés nem kamu, tényleg kellene szállás, de sikerült intéznem. A legfőbb ok, hogy meg kérdeztem, hogy mennyire segítőkészek az emberek itt.

Eddig egy ember volt aki nagyon aranyosan fel ajánlotta az otthonát. Ez nagyon kevés. Nagy nulla az emberi segítség.

2021. jan. 30. 10:00
 7/9 anonim válasza:

Itt inkább annak örülj ha senki nem ajánlja fel :D

Óhh de kedves az 50 éves faszi aki felajánlja neked hogy aludj nála 16 évesen, természetesen semmi hátsó szándék. Az emberiség határtalan ;)

2021. jan. 30. 10:14
 8/9 anonim válasza:
xDxDxDxDxDxD okos lehetsz :D sok sikert az életben, szükséged lesz rá
2021. jan. 30. 13:46
 9/9 anonim válasza:
Egy igazi zseni vagy kérdező. Jövő héten meg majd kiírod hogy "megerőszakoltak. Elmondjam a szüleimnek?"
2021. jan. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!