Szerintetek létezik olyan fiatal társaság aki befogadna egy 28 évest maguk közé, aki még soha nem élt?
2-esnek igaza van. szedd össze magad és csinálj valamit(ami érdekel), aztán majd elválik. nem kell mindenhez társaság, viszont idő közben kialakulhat.
én se voltam nagy társasági ember, de voltak kedvelt zenekarjaim. fogtam magam és elmentem egy koncertre, aztán elmentem mégegyre, végül 3 évig folyamatosan koncerteken voltam, ott összeismerkedtem olyanokkal, akik szintén rendszeresen járkálnak, aztán ennyi.
nem kell semmi más hozzá, csak elhatározás.
Kérdező, fogd magad, és indulj el. Szerinted mi az ami eddig kimaradt? Kocsmák, bulik, meccsek, koncertek?
Fogd magad és menj el egyre. Ennyire egyszerű.
Senki nem fogja megfogni a kezed, leültetni egy székre egy olyan szórakozóhelyen ami nincs fent az interneten, és modelleket feléd dobálni.
Egyébként az, amikor van társasági élete az embernek, az egészen fantasztikus, de nem olyan mint a filmekben. A bulizás sem olyan mint a filmekben, ahogy az autóvezetés vagy a szex sem.
Odamégy egy társasághoz hogy fogadjanak be vagy mi? Hogy tervezed?
Amúgy szerintem nem fognak felkarolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!