#9-es, Igen, ismeretlenek vagyunk egymás számára, de megismerkedhetünk. A költözés meg egy óriási kaland. Van aki már ingatlan, vagy család miatt ezt nem fogja sosem megtapasztalni. Vagy csak felénksége miatt. De aki belevág, na, annak helyén van mindene.
Ismétlem, látszik, hogy nem neked való, ne erőltesd. Én pl simán mennék, csak a helyszín nem stimmel. Egy ismeretlennel. Durva, mi?
2021. jan. 24. 21:38
12/20 anonim válasza:
#11: Ki mondta, hogy erőltetni akarom? Amúgy meg nincs szükségem kioktatásra. Nyilván meg lehet ismerni a másikat, te viszont egy anonim oldalon azonnal rávágod egy ismeretlen kérdésére, hogy elmennél vele. De ez a te dolgod, a te életed. Ha számodra csak egy "kaland" az, hogy akár egy erőszaktevő vagy veszélyes pszichopata is lehet a másik gépnél, ám legyen.
2021. jan. 24. 21:52
13/20 anonim válasza:
#12 akkor jól értem, hogy kikéred magadnak, hogy beleszólok a dolgaidba (amit amúgy nem tettem) ellenben te már másodjára akarsz lebeszélni róla. Azaz te beleszólsz a dolgaimba. Őőő... Végülis igazad van, egy ilyen alakkal biztos, hogy nem mennék, mint te. Elég elviselhetetlen lehetsz. Szerencsére te sem, szóval itt, ezen a ponton hagyjuk is abba, azt javaslom. Te nem utaznál így, én meg igen. Szerencsére nem vagyunk egyformák. (nem várok választ)
2021. jan. 24. 21:59
14/20 anonim válasza:
13-as! Magadból indulsz ki és marhaságokat beszélsz! Le lehet szállni a másikról! A kérdezőnek írjál privátban és induljál el, ha ekkora nagy a szád és kevés a vagyonod... hahaha
2021. jan. 24. 22:02
15/20 anonim válasza:
#14, külön kértem, hogy nem kérek választ, de azért csak nem birtad ki. Vagy csak nem értetted meg. Inkább utóbbi lehet, mert előtte meg irtam, hogy miért nem irok a kérdezőnek. Semmi gond amúgy, később is tudsz még olvasni tanulni, nem szégyen az, ha nem megy. (annyira) A pénzzel meg mellélőttél, de semmi gond itt sem. Vaktában próbálsz személyeskedni már, mivel be kéne látnod, hogy igazam van. Mégpedig azért van igazam, mert nem vagyunk egyformák, van akinek rendben van egy ilyen kaland, meg van aki inkább olyan mint te. Ne akard mindenki ráerőltetni a saját igazad. Sőt, ne akard megmondani másnak, hogy mit csináljon (mert most épp azt tetted) és ismét nem várok választ, köszi ha elolvasod, és meg is érted.
2021. jan. 24. 22:12
16/20 anonim válasza:
Jelenleg nem mennék. És nem Hongkongba.
De majd a jövőben szeretnék külföldre utazni máshova. Ha nem is örökre de ilyen felfedezős utakra elmennék szívesen.
2021. jan. 25. 06:55
17/20 anonim válasza:
És hol lenne az átadás, ahonnan elvisznek szexrabszolgának? A thaiföldi csatlakozásnál?
2021. jan. 25. 09:38
18/20 anonim válasza:
Elolvastam a kérdést és azt hittem humor kategória!😂😂😂😂😂
2021. jan. 25. 12:32
19/20 anonim válasza:
És HongKongban mi a terv, mihez kezdesz majd? :)
2021. jan. 25. 23:00
20/20 Károly farkasok válasza:
Én oda nem mennek evidens okokból...
Viszont tervezek menni és új életet kezdeni, végleg! Mert nekem is elegem van ebből az egészből...
Gondolom (vagyis reménykedem benne hogy akad még ilyen...) Azért mennél mert figyeled a híreket és te is szeretnél részt venni valami olyasmiben ami számít! Mindannyiunk sorsára nézve...
Én annyit mondanék ha tényleg ez a helyzet hogy az egész világon probléma van és nem kell honkongig menni... Javaslom olyan helyett keres ahol biztosabb a mindennapi élethez szükséges existencia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!