Fiúk, volt már rá példa, hogy egy lány/nõ leszólított titeket valahol ismerkedés céljából?
Ha igen, hogy történt? Lett belõle valami?
Hogyan reagáltatok?
Csomószor, mindig más céllal. Volt hogy valaki csak az időt kérdezte teljesen random utcán, valaki csak útbaigazítást kért. Lehet tényleg nem volt benne semmi extra. 🤔
Bálon volt hogy többen is leszólítottak ismerkedés céljábol, egyiknél nem kapcsoltam, másiknál már igen, össze is jöttem vele. Utólag visszagondolva az első lánnyal jobban jártam volna, de ez már másik történet.
Olyan is volt többször hogy csapatostul jöttek oda hozzám, azzal nem tudtam mit kezdeni soha, legtöbbször csak kurvultak ilyen szöveggel: Megyünk a xy-ba nincs kedved velünk jönni? Vagy:Nem hívod meg egyikőnket egy italra? Vagy: Szerinted melyikünk a csinosabb.
Most sem értem mit akartak elérni a szövegeikkel. 😂
Meg idős nénik is szeretnek kipécézni ám, azt bírom amikor elkezdik szídni a mai lányokat, hogy mennyire elkurvultak és magukat dícsérik, pedig én csak egy kenyérért mentem a boltba, amikor lekoptatom őket akkor én vagyok a bunkó 😂😂
Egyszer volt olyan is, hogy valaki szerelmet vallott nekem gimiben, én meg azt sem tudtam ki ő. Na erre nem tudom mi lett volna a helyes reakció. Szórakozóhelyen csak egyszer voltam, utcán meg nem szólítok le lányokat, mert biztos van más dolguk nekik is.
Ha jól értem kérdező, lány vagy, aki leszólítani szeretne fiúkat, biztos sokan azt hiszik hogy csak viccbol csinálod, de helyszíntől függően lehet belőle valami, ha nem az utcán csinálod, valami valami tevékenység alapján ami összekapcsol, pl koncert utan, deszkapályán, stb...
Ha mégis fiú lennél, akkor az én példáimból látva van rá esély, bár nekem egyedi az arcom és kitűnik a tömegből, de az nem azt jelenti hogy szép is. Szóval nem sokkal van több esélyem erre mint bárki másnak. Mindenesetre ha biztosra akarsz menni, próbálkozz te az előbb leírtak alapján.
Sok sikert! 😉
Lány vagyok, és kíváncsi voltam férfiakkal ez mennyire szokott megtörténni :D
Van most egy kiszemeltem, még gyűjtöm a bátorságot hozzá, sajnos csak látásból ismerem, így marad a leszólítás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!