Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúk, volt már rá példa, hogy...

Fiúk, volt már rá példa, hogy egy lány/nõ leszólított titeket valahol ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy történt? Lett belõle valami?

Hogyan reagáltatok?

2021. jan. 7. 23:15
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
10.:De jó!Te is Hatvani vagy?Én is. :) (csakhogy a Nyugatiból nem jár vonat Hatvanba,csak a Keletiből,oda-vissza)
2021. jan. 8. 18:32
 12/21 anonim válasza:
Nem vagyok Hatvani.Csak a barátnőm lakott Hatvanban.De most,hogy mondod,tényleg a Keleti volt.Nyugatiból Nagymarosra jártam,szintén lányhoz.
2021. jan. 8. 19:21
 13/21 anonim válasza:
Nem volt, de nem is lesz ilyen...
2021. jan. 8. 19:54
 14/21 anonim válasza:
Igen. Vonaton jött oda és elkezdtünk beszélgetni, leszállásnál felajánlotta, hogy a szülei hazavisznek kocsival, de nem éltem a lehetőséggel.
2021. jan. 8. 21:10
 15/21 anonim válasza:

Csomószor, mindig más céllal. Volt hogy valaki csak az időt kérdezte teljesen random utcán, valaki csak útbaigazítást kért. Lehet tényleg nem volt benne semmi extra. 🤔

Bálon volt hogy többen is leszólítottak ismerkedés céljábol, egyiknél nem kapcsoltam, másiknál már igen, össze is jöttem vele. Utólag visszagondolva az első lánnyal jobban jártam volna, de ez már másik történet.

Olyan is volt többször hogy csapatostul jöttek oda hozzám, azzal nem tudtam mit kezdeni soha, legtöbbször csak kurvultak ilyen szöveggel: Megyünk a xy-ba nincs kedved velünk jönni? Vagy:Nem hívod meg egyikőnket egy italra? Vagy: Szerinted melyikünk a csinosabb.

Most sem értem mit akartak elérni a szövegeikkel. 😂

Meg idős nénik is szeretnek kipécézni ám, azt bírom amikor elkezdik szídni a mai lányokat, hogy mennyire elkurvultak és magukat dícsérik, pedig én csak egy kenyérért mentem a boltba, amikor lekoptatom őket akkor én vagyok a bunkó 😂😂

Egyszer volt olyan is, hogy valaki szerelmet vallott nekem gimiben, én meg azt sem tudtam ki ő. Na erre nem tudom mi lett volna a helyes reakció. Szórakozóhelyen csak egyszer voltam, utcán meg nem szólítok le lányokat, mert biztos van más dolguk nekik is.

Ha jól értem kérdező, lány vagy, aki leszólítani szeretne fiúkat, biztos sokan azt hiszik hogy csak viccbol csinálod, de helyszíntől függően lehet belőle valami, ha nem az utcán csinálod, valami valami tevékenység alapján ami összekapcsol, pl koncert utan, deszkapályán, stb...

Ha mégis fiú lennél, akkor az én példáimból látva van rá esély, bár nekem egyedi az arcom és kitűnik a tömegből, de az nem azt jelenti hogy szép is. Szóval nem sokkal van több esélyem erre mint bárki másnak. Mindenesetre ha biztosra akarsz menni, próbálkozz te az előbb leírtak alapján.

Sok sikert! 😉

2021. jan. 8. 21:53
 16/21 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, és kíváncsi voltam férfiakkal ez mennyire szokott megtörténni :D

Van most egy kiszemeltem, még gyűjtöm a bátorságot hozzá, sajnos csak látásból ismerem, így marad a leszólítás. :D

2021. jan. 9. 08:44
 17/21 anonim válasza:
Nem tudom megállapítani, mert sose "vettem" a jeleket. Általában rövid ismeretség azért kellett a kezdeményezéshez, de az nem ez a kategória, ugye. Edzésről hazamenet hárman megállítottak (már félhomály volt és tél), hogy mennyi az idő, megmondtam, mentem tovább és hallom mögülem, hogy de kár, hogy nem álltam meg... Ilyen "időkérdezős" még kétszer fordult elő emlékeim szerint, érdekes módon mindkettő majdnem ugyanott, 2-3 év eltéréssel (utcán). Mindig kaptam mellé egy mosolyt, de nem gondoltam, hogy most akkor valahogy most ismerkednem kéne (pedig egész csinosnak tűntek). Színház szünetében egy haverommal kint dohányoztunk és két lány odajött (egyik szép, másik kevésbé) és tüzet kértek a cigijükhöz. Ez fura volt, mert cigijük volt, tüze egyiknek se. Fiatalok voltunk (20 körül), bénák és felkészületlenül ért, ezért haverom odaadta nekik a gyújtót (pedig ilyenkor neki kell meggyújtani és odatartani). Álldogáltunk egy percig egymás mellett, aztán leléptek lassan, mi meg lefagytunk, ez van. Jönnek közben az emlékek. Egy multiban nézegette a borokat (ha unatkozom, újságot vagy borokat nézegetek vásárlás közben), megkérdezte egy nem annyira nagyon csinos középkorú hölgy, mit vegyen külföldi barátoknak. Elmondtam, aztán pá. Volt, hogy egy lány megkérdezte, ismerek-e a környéken valami jó kajálós helyet, megkérdeztem, milyet, ő meg mosolyogva azt mondta: mindenre nyitott vagyok. Megmondtam, ezt se vittem tovább. Ilyenek voltak, de direkt nem nagyon. Viszont egyszer egy diákmelós sráccal álltunk a buszra várva pályaudvaron, két fiatal csaj nézegetett felénk, végül az egyik odajött és megkérdezte a srác nevét (én lehettem kb. 24-25, másik srác 20 se nagyon múlt), megköszönte, aztán elment. Diákmeló volt, szóval azóta nem beszéltem ezzel a (Bence nevű) gyerekkel.
2021. jan. 10. 13:21
 18/21 anonim válasza:
Volt, egy csapat haverommal voltam, legénybúcsún, Körúton, nem fogták fel, hogy egy bárba csalnak be minket, ahol fizetős táncos és egyéb lányok vannak.
2021. jan. 11. 08:55
 19/21 anonim válasza:
Egy kur va leszolitott hogy valami mast nem akarok de oreg volt meg ge ci ronda
2021. márc. 5. 10:59
 20/21 anonim válasza:
Mesélj! Történt valami a kérdés feltevése óta?
2021. márc. 6. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!