Lányok! Ma leszólítottam egy ismeretlen lányt az utcán. Szerintetek mi volt a gond? 20/F
Mosolygósan megkérdeztem a nevét aztán hogy hova jár suliba, de ő már nem is kérdezte a nevemet meg semmi, mondta hogy siet haza (pénteken)
Szerintetek?
Eddig nem kaptam rossz visszajelzéseket a lányoktól, átlagnál jobban nézek ki és jól is öltözködöm.
Szeretnék ismerkedni lányokkal de úgy érzem hogy a bulik igazán nem nekem valók.
Érdemes tovább próbálkoznom?
Persze!
Ne ragadj le az első lánynál aki az utadba kerül! Én személy szerint kissé ijesztőnek találnám,ha "vad idegenek" leszólítanának az útcán...
Én inkább a kávézókat,plázákat esetleg éttermeket vagy nagyobb bevásárlóközpontokat ajánlanám neked ha nem vagy nagy bulizós.
A legtöbb ember mármint azok akik szintén nem nagy bulizósok még ők is járnak ilyen helyekre!
:)) Sok sikert!
Elég tolakodó voltál.
Mert ha valakivel elkezdenél a buszon beszélgetni és utána, amikor valamelyikőtök száll le, akkor kérnéd el a nevét/számát, mindjárt jobb lenne a statisztikád.
Utcán ha leszólítanának, én is inkább azt felelném, hogy sietek.
Nőknél hangulat függő.
Nem tudom láttad-e a negyven első randi című filmet? Ott a lány memóriája minden reggel restartol.
Adam Sandler felszedi az első napon. A másodikon megtudja mi van a csajjal. A harmadik napon ugyanazt a trükköt adja el ugyan annak a lánynak aki első nap kajálta a szöveg... és nem jön be. Belebukik. :D
Abban a tekintetben nagyon jó kis film, hogy valóban így van ez velem is. Ha jó napom nyitott vagyok bárkire, bármire. Ha rossz napom van nem érdekel a világ, csak éljem túl a napot...
az ismeretlen lányról honnan tudod hogy szingli????
meg kell hagyni sztem aligha lényeges hogy utcán vagy plázában szólítasz le vadidegen lányt a vérétől függ hogy leáll e egy idegennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!