Lányok! Ma leszólítottam egy ismeretlen lányt az utcán. Szerintetek mi volt a gond? 20/F
Mosolygósan megkérdeztem a nevét aztán hogy hova jár suliba, de ő már nem is kérdezte a nevemet meg semmi, mondta hogy siet haza (pénteken)
Szerintetek?
Eddig nem kaptam rossz visszajelzéseket a lányoktól, átlagnál jobban nézek ki és jól is öltözködöm.
Szeretnék ismerkedni lányokkal de úgy érzem hogy a bulik igazán nem nekem valók.
Érdemes tovább próbálkoznom?
tehát mivel a fészbúkon nincs kapcsolatban akkor tényleg nincs senkije sem??? kérdező szerintem túlzottan megbízol abban az oldalban.
nekem nincsenek kiírva az iskoláim, ezek szerint nem is jártam olyba? a minkahelyem szintén nincs feltüntetve akkor tuti hogy munkanélküli vagyok egy facebook-függő szerint?
Na jó, látom senki sem találja el, a film címe helyesen: 50 első randi (és nem 40 meg 59).:) Bocs az offért.:)
Egyébként meg igen, fura lenne nekem is, ha ismeretlenül leszólítanának az utcán minden előzmény nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!